Muller katalog igračke

Muller katalog igračke 2013

Muller katalog igračke vrijedi od 31.10. do isteka zaliha.

Muller katalog igračke 2013 – Bogata ponuda na preko 60 stranica kataloga: igračke za dečke i cure za sve uzraste, od rođenja do tinejdžerske dobi: Lego program, Barbie, Monsters High, Disney i druge lutke, setovi i pribor, Cars autići, trkaće piste, kamioni, avioni, playmobil, drvene igračke, plišane igračke,  glazbeni instrumenti, knjige i slikovnice, ploče za crtanje, kreativni setovi, veliki izbor najpoznatijih društveniih igara, akcijske igre, figurice, dječja elektronika i super  nagradna igra Adventski kalendar, prelistajjte novi Muller katalog, posebno izdanje Igračke i upoznajte se s kompletnom ponudom.

Vrijeme darivanja se bliži, tražite li ideju i inspiraciju za poklon kojim ćete razveseliti svoje klince, ili tražite točno određenu igračku koje je dijete već stavilo na svoju “listu želja”, pokušajte s novim Muller katalog izdanjem. Muller katalog nudi Vam zaista veliki izbor igračaka za sve uzraste dječaka i djevojčica, od podloga za igru i mekanih velikih kocki za bebe pa do društvenih igara za “veliku” djecu. Edukativne igračke, lutke, autići, odlični Lego program, knjige i slikovnice za sve uzraste – sve za zabavu koja će trajati satima potražite na stranicama novog Muller katalog izdanja. Ponuda je aktualna od 31. listopada do isteka zaliha.

Iz Muller katalog ponude izdvajamo: za bebe i mališane Muller katalog nudi Vam  interaktivne podloge za igranje za 419,90, hodalice za 159,90, velike zabavne kocke za 119,90, igraći centar za 189,90 kuna i još štošta.

Za one malo veće Muller katalog je pripremio velik izbor Lego setova: Lego pekarnica, konjušnica, škola, bazen, jahta i još štošta – već od 194,40 kuna. Ploče za crtanje – maxi, samostojeće i zidne,  već od 149,90, knjige i slikovnice Hello Kitty, Bob Graditelj, Cars i drugi za najmlađe i knjige s pričama za nešto starije mališane, društvene igre: Angry Birds za 159,90, Uno,  Scrabble i Scrabble Junior za 149,90, Monopoly, Twister, Battle ship i druge društvene igre također su u ponudi novog Muller katalog izdanja. 

Djevojčice će oduševiti  Fili Ambra plišanci, Chi Chi Love Glamour, čarobne princeze iz Disney crtića za 119,90, My Pony figurice i setovi za dekoriranje, već od 49,90, Barbie lutke, Barbie dvorac, interaktivna lutka Baby Born za 319,90, kreativni setovi za uljepšavanje i još štošta iz novog Muller katalog izdanja, dok će se dečkima zasigurno dopasti  Planes igračke,  Cars Stunt Racer vozila za 69,90, trkaća pista za 319,90  Star Wars figurice već od 79,90 kuna i još zaista mnogo toga.

Prelistajte novi Muller katalog i odaberite nešto za svoje klince, a sav ostali Muller asortiman potražite u katalozima iz naše rubrike Muller katalog. Želite li još više dobrih ponuda igračaka, potražite još neki od aktualnih kataloga iz naše rubrike Za djecu.