Mobile

Katalozi net Mobile

Mobilna verzija portala za tvoj mobitel ili tablet

Listaj akcijske kataloge putem svog mobilnog telefona i saznaj za nove akcije u pokretu!

Posjeti Katalozi.net putem svog pametnog uređaja s bilo kojeg mjesta i pogledaj sto ti tvoja omiljena trgovina trenutno nudi.

S Katalozi.net Mobile mozes prelistati najnovije kataloge, pogledati aktualne dnevne akcije ili vikendom vikend akcije, pretražiti portal i pronaći dodatne informacije o aktualnim i prošlim ponudama, trgovinama ili trgovackim centrima kao i pronaći najblize trgovine u svojoj blizini.

Kako bi odredili koje trgovine su ti najbliže potrebno je na tvom pametnom telefonu dopustiti određivanje lokacije samo prvi put. To možeš učiniti jednostavno klikom na gumb ‘omogući lokaciju’ prilikom učitavanja stranice. Nakon toga naš sustav automatski će prikazati tvoju lokaciju kao i lokacije tebi najbližih trgovina.

Katalozi.net ti sa zadovoljstvom donose prilagođeni pregled kataloga i akcijskih ponuda u pokretu putem mobile verzije portala.

Prati nove ponude, štedi i na odmoru!

Uvijek uz tebe tvoj Katalozi.net

Za informacije iz sata u sat prati nas putem društvenih mreža na Katalozi.net Social

Katalozi.net Mobile

Katalozi.net
By: Antonia Bandić

Katalozi.net prate aktualna katalog izdanja Hrvatskih tvrtki i pravovremeno obavještava svoje korisnike o trenutno najboljim katalog akcijama. Informacija je ta koja štedi novac! Za vas je ovdje sve besplatno. Budite uz nas!