Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog

Mobelix katalog vrijedi od 14.04. do 25.04.2014.

Novi Mobelix katalog donosi:

Nove ponude vrtnog namještaja, spavaćih soba, sjedećih garnitura i regala za dnevni boravak, kuhinja, blagovaonica te elemenata za predsoblje, te kućnog tekstila, posuđa, rasvjete i ostale opreme za interijer

Iočekuju Vas na stranicama ovog Mobelix kataloga.  Mobelix Vam uz odličnu ponudu nudi i povoljne uvjete plaćanja – na potrošački kredit na dvanaest rata bez kamata.  ogledajte i uvjerite se u dobru ponudu.

Iz Mobelix katalog ponude izdvajamo vrtni namještaj na akcijskoj ponudi: Longue garnitura od  smeđeg poliratana i s aluminijskom konstrukcijom, s  bijelim jastucima – kutna garnitura, sniženo čak 42 posto i sada dostupno za 3.990,00 kuna, 53 posto sniženi stolci za 279,00 umjesto e 599,00 kuna, petodijelna vrtna garnitura u antracit boji  poliratan/čelik/sigurnosno staklo snižena 33 posto, sada za 1.990,00 kuna neke su od najboljih ponuda. 

Mobelix katalog uz odlične ponude sveg ostalog namještaja donosi i povoljne ponude jastuka za vrtne stolce i klupe, roštilja i pribora za roštiljanje i još štošta. Prelistajte cijeli Mobelix katalog i saznajte sve super ponude i cijene iz Mobelixa za aktualno razdoblje.

Uz  Mobelix katalog provjerite i ostale objave u našoj rubrici Mobelix  i upoznajte se s kompletnom ponudom ovog prodajnog lanca. Želite li usporediti cijene i ponude iz ovog kataloga s drugima,   zavirite u naše rubrike Namještaj i Interijer i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Mobelix katalog vrijedi od  14. do 25. travnja 2014. godine.