Metro katalog top ponuda

Metro katalog top ponuda

Metro katalog top ponuda

Metro katalog top ponuda vrijedi od 27.09. do 10.10.2012.

Top ponuda proizvoda u Metro prodajnim centrima. Ovaj Metro katalog sadrži izabrane proizvode s oznakom “Top ponuda” koje u periodu trajanja ovog Metro kataloga možete pronaći u svim Metro prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Iako kratak ovaj Metro katalog sadrži zanimljivu ponudu s povoljnim cijenama, a posebno bi vam se mogla učiniti zanimljiva i nagradna igra koju organizira Podravka s lijepim nagradnim fondom i HP All in One računalom kao glavnom nagradom, preciznije 10 HP All in One računala. Za sudjelovanje u ovoj Podravka nagradnoj igri potrebno je skupiti lentice s Lino proizvoda u ukupnoj vrijednosti od 2 kilograma i zajedno s kopijom računa i osobnim podacima (ime, prezime, adresa, kontakt broj telefona) poslati na Lino adresu do kraja listopada. Više o ovoj nagradnoj igri pogledajte na službenim web stranicama www.lino.eu.

Svakako pogledajte proizvode koje je Metro izdvojio za vas u periodu od 27. rujna do 10. listopada, a poželite li prelistati ostale Metro kataloge od kojih su neki trenutno aktualni, jednostavno slijedite ovaj link: Metro katalog.

Sve objave vezane za Metro, dnevne akcije, tjedne ponude, kataloge i ostalo na jednom mjestu pogledajte ovdje: Metro