Metro katalog prehrana

Metro katalog prehrana

Metro katalog prehrana

Metro katalog prehrana vrijedi od 06.12. do 19.12.2012.

Metro katalog prehrane donosi izvrsna sniženja povodom nadolazećih blagdana. Stoga je Metro katalog prehrane snizio brojne namirnice koje ulaze u blagdansku kuhinju.

Osim Coca Cole koja se nalazi na akcijskoj cijeni, Metro katalog naglašava kako za kupnju pakiranja šest boca soka po dvije litre dolaze i dvije popularne Coca Cola čaše gratis. One se inače mogu i kupiti po top hit cijeni od 8.79 kuna.

Na akciji prehrane je i riba po cijeni od 37.19 kuna kao i piletina po cijeni od 27.99 kuna za kilogram. Metro katalog snizio je i cijene voća i povrća. Tako jabuke koštaju 20 posto manje, točnije 7.99 kuna za kilogram, a tu je i limun koji košta 6,99 kuna. Na akciji je i omiljeni ananas za 7.99 kuna, a kruške koštaju 10.99 kuna. Metro katalog snizio je i cijenu šampinjona na 7.89 kuna, a snižena je i mrkva pa kilogram košta samo 3.99 kuna.

Metro katalog prehrana na akciju je stavio i brojne druge namirnice, a cijelu ponudu možete prelistati u našem katalogu a ako vas pak zanima što su drugi trgovci stavili na akciju pogledajte u rubriku “Prehrana“.