Metro katalog

Metro katalog

Metro katalog hrana

Metro katalog traje do 29.08.2012. godine

Novi Metro katalog prehrane, do kraja kolovoza nudi vam “top-hit” proizvode s uštedama od 15% do 30%. Pogledajte u ovom Metro katalogu, a nabavite u Metro prodajnim centrima Vindija trajno mlijeko u pakiranju od 4 komada po 1.5l za 26.99kn što je 20% niža maloprodajna cijena, Barilla špageti tjestenina pakiranja od 500g za 4.79kn što je 30% niža cijena od redovne, Aro naranča osvježavajući napitak, pakiranje od 2l po cijeni od 6.99kn (ako se odlučite na 6 komada ili više očekuje vas dodatnih 5% popusta), te pileći file vakumirani pakiran po 2 kilograma po cijeni za kilogram 21.99kn.

Od ostalih “top-hit” proizvoda u ovom Metro katalogu hrane, pogledajte svježe stolno grožđe cijene već od 9.49kn za kilogram u košarici ili pakiranju od 6kg. Radi se o kvalitetnom talijanskom grožđu krupnijih bobica i slađem od onog za proizvodnju vina.

Metro vas također savjetuje kako kupiti ili prepoznati svježe grožđe. Prilikom kupnje bobice grožđa trebaju biti slatke i čvrste, a grožđe poslije berbe neće dozrijevati naknadno i ukoliko je ubrano kiselo takvo će i ostati bez obzira na uvjete čuvanja kojima su izloženi.

Od ostalih Metro akcijskih proizvoda u periodu trajanja ovog Metro kataloga pogledajte, svježu ribu i svježe školjke, prokuhane kozice ili hobtnicu, te dagnje ili kamenice. Nabavite našu, domaću, Oradu porijeklom iz Hrvatske po cijeni od 44.99kn za kilogam ili hranjive i ukusne dagnje po 20% nižoj cijeni tj. za 11.19kn.

Svježe mljeveno meso također je na akciji, više o ponudi svježeg mesa pogledajte na šestoj od 23 stranice ovog Metro kataloga.

Ova Metro katalog akcija dostupna vam je do 29. kolovoza.

Metro radno vrijeme

U nastavku pogledajte u kojem radnom vremenu radi vaš najbliži Metro prodajni centar. Metro radno vrijeme

Želite li pogledati sve Metro kataloge na jednom mjestu, pratite ovaj link: Metro katalog