Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog travanj

Merkur katalog travanj vrijedi d 03.04. do 28.04.2013.

Novi Merkur katalog travanj donosi Vam senzacionalnu ponudu vrtne mehanizacije i kućne tehnike, Delimano posuđe i širok izbor zavjesa u pola cijene te čak pet artikala po „nepobjedivoj cijeni“.

 

Znate li što je Merkurova „nepobjediva cijena“? To je oznaka kojom Merkur katalog označava ponudu po najnižoj aktualnoj cijeni na tržištu, na dan tiskanja kataloga. Merkur katalog travanj donosi Vam čak pet takvih proizvoda!

 

Strižna kosa za 4.999,00 kuna, vrtni  kamin  za 639,92 kuna, perilica rublja Candy za  2.499,00, LCD televizor Sony  KDL-32EX650 za 3.099,90  i moćni vrtni stroj MTECH M za 11.399,00 kuna, sve su to proizvodi iz Merkur katalog travanj izdanja sa nepobjedivom cijenom.

 

Merkur katalog travanj predstavlja Vam i veliku akciju na vrtnu mehanizaciju. Motorne kosilice  već od 999,90 kn, trimeri za travu već od 729,90 kn, motokultivator snižen za 400,00 kuna na 3.099, 90, sve to i još više stručne pomoći za uređenje Vašeg vrta potražite u Merkur katalog travanj izdanju.

 

Iz ponude Merkur katalog travanj posebno izdvajamo i ponudu kvalitetnog Delimano posuđa u pola cijene te veliki izbor zavjesa sniženih  za čak 55 posto.

 

Pogledajte cijelu ponudu, provjerite novi Merkur katalog travanj, kao i svu ostalu Merkur ponudu u rubrici Merkur katalog. Želite li biti u tijeku sa svim sniženjima i nepobjedivim cijenama, pratite objave u Merkur akcija rubrici, a za sve ostale novosti iz Merkura zavirite u rubriku Merkur.

 

Usporedite ponudu i cijene Merkur katalog travanj, odaberite za sebe najbolje i najpovoljnije, posjetite rubrike Interijer i Eksterijer

 

Merkur katalog travanj, najbolja ponuda i nepobjedive cijene, pogledajte cijeli  Merkur katalog travanj.