Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog vrijedi od 04.09. do 29.09.2013 godine

Merkur katalog rujan – Odlična sezonska ponuda najaktualnijeg asortimana – sve za berbu i preradu grožđa i veliki izbor programa grijanje kao i sav ostali Merkurov asortiman po povoljnim cijenama, bogata ponuda i dobra cijena – prelistajte novi Merkur katalog. Ponuda je aktualna od 4. do 29. rujna 2013. godine.

 

Pripremite se za nadolazeću zimu na vrijeme, pogledajte povoljnu ponudu odličnih peći raznih vrsta. Osim sezonski najaktualnije ponude od 4. do 29. rujna, redoviti Merkur katalog donosi Vam i najbolju ponudu  standardnog  Merkur asortimana koji uključuje bijelu tehniku i ostale kućanske aparate, vrtnu mehanizaciju i ostali alat, sve za gradnju i opremanje doma, posteljno rublje i ručnike, posuđe i ostale sitnice za domaćinstvo, televizore, prijenosna i stolna računala, fotoopremu, elektromaterijal, vrata i prozore, boje i lakove, kupaonski program, pogledajte novi Merkur katalog i odaberite najniže cijene.

 

Iz ponude izdvajamo dobre cijene vinskog programa: Inox bačva za samo 2.499,90 kuna, plastično korito veliko za 109,00, pletenka za 84,90 i nosiljka za 31,90, kao i peći: Peć “Koza””  snage 9 kW za 3.999,00  kuna, peć “Thalia Forte Koza 8”   snage 9 kW za 1.499,00 kao i drvene brikete Spačva po cijeni od samo 13,90 i pelet Spalva za samo 2e,90 kuna.

 

Prelistajte Merkur katalog – letak do 29. rujna a pogledaje i redoviti Merkur katalog s detaljnim pregledom najboljih ponuda u Merkur prodajnim centrima za rukan 2013. godine. Merkur akcija uvijek je dobra prigoda za kupnju, pratite kataloge i štedite svoj novac. Ukoliko Vam je interesantna ova Merkur ponuda, pozivamo Vas da pogledate i još neke od aktualnih ponuda u našim rubrikama Vrt i Eksterijer.