Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog lipanj

Merkur katalog lipanj vrijedi do 30.06.2013.

Merkur katalog – Merkurova akcijska ponuda kvalitetnog i atraktivnog vrtnog namještaja, vrtne mehanizacije, građevinskog materijala i keramike, nagradna igra za sve kupce sa bogatim fondom nagrada i posebna akcija za sve kupce Merkur prodajnih centara u Čakovcu i Zagrebu, pogledajte novi Merkur katalog za sve detalje popusta, akcija i nagradne igre.

 

Merkur katalog Vam donosi izdvojenu ponudu najboljih cijena u Merkuru ovog mjeseca. Dođite u Merkur tijekom lipnja i ostvarite odlične popuste na artikle iz svih kategorija Merkur asortimana. Što je sve sniženo i koliko možete uštedjeti, pogledajte u novom Merkur katalog izdanju. Pogledajte i detalje supernagradne igre, neka se Vaša kupovina višestruko isplati. Ponuda traje do 30. lipnja 2013. godine, odnosno do isteka zaliha.

 

Iz ponude vrtnog namještaja u novom Merkur katalog izdanju možete pronaći dvije atraktivne vrtne garniture po akcijskim cijenama. Vrtni set Maroko četverodijelni, koji se sastoji od dvosjeda, dvije fotelje i stola sa staklenom površinom, sa gratis jastucima, sada uz Merkur katalog možete imati za samo 2.999, 90 kn umjesto po dosadašnjoj cijeni od 3.499,99 kn.

 

Ako se odlučite za drugi model vrtne garniture Bali, šesterodijelni set od dvosjeda, dvije fotelje taburea, stola sa staklom te pomoćnim stolićem može tijekom lipnja biti Vaš  za samo 4.499,00 kuna, što je 500 kuna jeftinije od redovne cijene. Pogledajte novi Merkur katalog za sve detalje akcije.

 

 

 

Motorna kosilica M Tech  snižena na 3.099,90 ili traktor za park istog proizvođača na popustu za 11.399,90 dio je Merkur katalog povoljne ponude vrtne mehanizacije. U novom Merkur katalog izdanju provjerite i povoljnu ponudu građevinskog pomoćnog materijala i keramike. Ljepilo za pločice Samoborka Teratekt fleksibilno, za unutarnje i vanjsko lijepljenje zidne i podne keramike 25 kg na akcijskoj je ponudi za 59,92 umjesto po redovnoj cijeni od 74,90, a snižene su i keramičke i gres pločice,

 

Zaigrajte Merkur nagradnu igru – ispunite kupon koji dobijete uz računu i sudjelujte u Merkur nagradnoj igri za super nagrade. Ako su Vam Merkur prodajni centri u Čakovcu i Zagrebu pri ruci, svakako Vam savjetujemo pročitati detalje o posebnoj akciji 10 posto popusta u subotu, 1. lipnja ove godine. Pogledajte Merkur katalog i saznajte sve detalje.

 

Osim aktualnog Merkur katalog izdanja za lipanj, preporučamo Vam i ostale objave u rubrici Merkur katalog, u kojoj Vam redovito donosimo svu Merkur akcijsku ponudu. Usporedite cijene i odaberite najpovoljnije, provjerite i druge kataloge u rubrikama Vrt ili Tehnika.

 

Sve što poželim – Merkur katalog