Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog vrijedi do 31.12.2013 godine

Novi Merkur katalog s božićnim rasprodajama – snižene cijene tehničke robe i ostalog Merkur asortimana, pogledajte novi Merkur katalog i za blagdane u Merkuru kupujte još povoljnije. Ponuda je aktualna do 31. prosinca 2013. godine.

Perilica za rublje za 2.199,99 kuna, televizori odličnih performansi za 2.299,00, aparat za kavu za 999,00 kuna spadaju u najbolje ponude s odjela tehničke robe u novom Merkur katalog izdanju.

Pogledajte i odlične akcije na posteljine, ručnike i ostali kućni tekstil, kao i vrlo povoljno kvalitetno posuđe koje je sniženo čak 50 posto. Prelistajte cijeli Merkur katalog i saznajte sve dobre blagdanske ponude.

Uz novi Merkur katalog preporučamo Vam i druge objave u našoj rubrici Merkur katalog i Merkur akcija u kojima ćete na vrijeme pronaći sve nove kataloge ovog prodajnog lanca, a zanima li Vas i ponuda drugih prodajnih lanaca sličnog asortimana, zavirite u naše rubrike Interijer ili Tehnika i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga. Pratite kataloge i uštedite si vrijeme i novac.

Novi Merkur katalog je aktualan do 31. prosinca 2013. godine.