Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog

Merkur katalog vrijedi do 13.04.2014.

Novi Merkur katalog – akcijska ponuda iz Merkura – Pogledajte letak u prilogu i uštedite u Merkuru u aktualnom razdoblju. Novi Merkur katalog vrijedi do 13. travnja 2014. godine.

Vrtni asortiman na sniženju u Merkuru – iskoristite kratkotrajne akcijske ponude  vrtne mehanizacije, vrtnog namještaja i kamina i učinite od svog vrta još ljepši kutak za odmaranje i uživanje. Pogledajte Merkur katalog ponude i odaberite.

Benzinska kosilica za samo 469,00 kuna i veliki izbor motornih kosilica već od 1.0999,00 kuna očekuje Vas do 13. travnja na akcijskoj ponudi u Merkur prodajnim centrima.

Merkur katalog donosi i odličnu ponudu vrtne garniture (set od dvosjeda, dvije fotelje i stola) za samo 1.899,00 kuna.

Iskoristite i posebne cijene vrtnog kamina i do 13. travnja nabavite model iz kataloga za samo 639,00 kuna.

Pogledajte letak u prilogu, saznajte sve ponude i sve detalje akcije i uštedite u aktualnom razdoblju. Uredite svoj vrt po najpovoljnijim cijenama, potražite na našim stranicama i druge kataloge s ponudama vrtnog asortimana. Vrtni namještaj, vrtna mehanizacija i alat, sadnice cvijeća, voća i povrća, sredstva za zaštitu i bolji rast, posude za cvijeće, podne obloge i  ograde, sjenila i suncobrani, vrtni paviljoni i veliki izbor dekorativnih predmeta – sve je to asortiman koji ćete pronaći u katalozima iz naših rubrika Vrt i Eksterijer. Pratite online kataloge na našim stranicama i budite u tijeku s najboljim ponudama.

Merkur katalog Vrt vrijedi do 13. travnja 2014. godine.