Mercator katalog Zagreb

Mercator katalog Zagreb

Mercator katalog

Mercator katalog Zagreb, Vukovarska i Zagrebačka Avenija vrijedi od 19.09. do 25.09.2013 godine

Mercator katalog Zagreb – Posebna rođendanska ponuda, proslava uspješnog poslovanja u Mercator centrima Zagreb na adresama Vukovarska ulica 269b i Zagrebačka Avenija, snižene cijene, posebne pogodnosti, pokloni i iznenađenja, prelistajte Mercator katalog i odazovite se pozivu na rođendansko slavlje.

 

Mercator katalog obećava najbolji rođendanski party, pridružite se zabavi u subotu 21. rujna 2013. godine i uživajte u pogodnostima: superfine rođendanske palačinke,  cjelodnevni program dječjeg izvođača Joze Boze,  besplatno crtanje portreta najmlađih,  face painting i  Tatoo  kutak za najmlađe,  hostese “Tortica”,  natjecateljske i zabavne igre za djecu – dio je to programa Mercatorovog rođendanskog partyja u ovu subotu.

 

Za svakih potrošenih 200 kuna u prodavaonicama unutar Mercator Centra prođite kroz “Vrata iznenađenja”; ako vrata zazvone Mercator Vam daruje  poklon iznenađenja! Iznenađenjima tu niije kraj, Mercator katalog obećava glazbene animacije , program glazbenog dua , live meksičku kuhinju i još ponešto. Prelistajte Mercator katalog i saznajte detalje o programu Mercator rođendanske zabave u Zagrebu.

 

Prelistajte posebno izdanje Mercator katalog i otkrijte i druge pogodnosti, koje možete koristiti sve do 25. rujna 2013. godine. Pratite Mercator s nama, pogledajte i ostala aktualna izdanja u našoj rubrici Mercator katalog i ne propuštajte Mercator akcije. Ovoga tjedna prelistajte redoviti Mercator i Getro katalog i saznajte sve najbolje cijene u ovim prodajnim centrima. Kupujte uz uštedu uz kataloge, provjerite i druge ponude iz naše rubrike Prehrana.