Mercator katalog Zadar

Mercator katalog Zadar

Mercator katalog Zadar

Mercator katalog Zadar vrijedi od 09.05. do 15.05.2013.

Mercator katalog Zadar – Specijalno  Mercator katalog izdanje povodom proslave osmog rođendana Mercator centra u Zadru – U subotu 11. 5. dođite u Mercator u Zadar,  Bleiburških žrtava 17 i slavite s Mercatorom uz zabavni program i pregršt posebnih popusta, pogledajte Mercator katalog Zadar i saznajte što Vas očekuje.

 

U subotu 11. svibnja 2013. godine svi ste pozvani na rođendanski party! Dođite u Mercator centar u Zadar i uživajte u zabavnom programu, rođendanskoj torti, popustima i poklonima. Najbolja kombinacija zabave  za djecu i uštede za odrasle očekuje Vas u ovu subotu u Mercator cetnru u Zadru. Detalje pronađite u specijalnom izdanju Mercator katalog Zadar.

 

Mercator katalog predstavlja: Besplatne vesele rođendanske palačinke, cjelodnevni program Joze Boze, besplatno crtanje portreta najmlađih, štuleri, mađioničari, glazbena animacija a u 12 sati rođendanska torta za sve posjetitelje ,a za svakih potrošenih 100 kuna u prodavaonicama unutar Centra prođite kroz vrata iznenađenja!, ako vrata zazvone dobivate poklon iznenađenja! Sve to tek je dio onoga što Vam je Mercator pripremio za svoj osmi zadarski rođendan. Mercator katalog Zadar donosi Vam raspored programa iz sata u sat.

 

Dok djeca uživaju u zabavnom programu, Vama svakako preporučamo šetnju Mercator centrom radi odličnih posebnih rođendanskih popusta;  Mercator katalog Vam predstavlja sniženja na odjelu prehrane;   pršut snižen 17 posto, panceta 16 posto, vino kvalitetno Vranac 14,99 ili pivo 0,5 l 4,69, kruh 25 posto jeftiniji, čokoladni biskvit s narančom 6,99, kroaane 2,99 po komadu te Cola napitak 2 litre samo 5,99. Mladi krumpir 6,99, rajčice grapolo 9,99.

 

S odjela higijenskih potrepština Mercator katalog nudi Persil prašak za rublje i xxl Somat tablete za posuđe u pola cijene, 51 posto popusta na Silan Persil kuglice jeftinije 37 posto,

 

Ostvarite 10 posto popusta na opremu, odjeću i obuću u Intersportu, 10 posto na M Tehniku, 40 posto na plastično posuđe, 30 posto u OshKosh dućanu, 40 posto u Alpini, 20 – 50 posto u Svilanitu, 10 posto na cjelokupnu ponudu Biberon caffe  te čak 70 posto na dizajnerske kolekcije u Modiani! Sve detalje potražite u novom Mercator katalog Zadar izdanju.

 

Dođite u Mercator zadar 11. svibnja od 10-18 h, a prije posjete pogledajte specijalni Mercator katalog Zadar.  Osim posebnog izdanja Mercator katalog Zadar pogledajte i redovnu Mercator ponudu, pratite Mercator s nama i ne propustite nijednu akciju u Mercatoru.

 

Svi ste pozvani na  rođendan  – Mercator katalog Zadar!