Mercator katalog Varaždin

Mercator katalog Varaždin

Mercator katalog Varaždin

Mercator katalog Varaždin vrijedi od 23.05. do 29.05.2013.

 Mercator katalog posebno izdanje – Rođendan Mercator centra Varaždin specijalni Mercator katalog  koji Vam predstavlja  rođendansku ponudu za Mercator Varaždin u subotu, 25. svibnja 2013. godine od 10,00 do 19,00 sati; zabavni program, rođendanska torta i palačinke,  sniženja i akcije, pokloni i brojna druga iznenađenja, super ideja za vikend –   pogledajte posebno izdanje Mercator katalog Varaždin rođendan.

 

U subotu 25. svibnja 2013. godine u vremenu od 10,00 do  19,00 sati dođite u Mercator centar Varaždin, na adresi Gustava Krkleca bb i uživajte na rođendanskoj zabavi varaždinskog  Mercatora. Svi ste pozvani, prelistajte Mercator katalog rođendan Varaždin i iskoristite rođendansku pozivnicu, obradujte svoje najmlađe zabavnim programom, počastite se skupa s njima rođendanskim poklonima, a detaljan raspored slavlja potražite u specijalnom izdanju Mercator katalog Split rođendan.

 

Zabavni program počinje od samog jutra uz  dječja predstavu ‘Klaunovska posla’ te se nastaljva nastupom dječjeg zbora Din Don,  Harry Potter mađioničarskom predstavom, animacijskim programom, glazbenim klipovima, programom u  dječjoj igraonici, nastupom banda   „Cocktail bend, izradama Izrade čestitki u kreativnoj radionici, Facepainting kutkom za djecu i još jednom dječjom predstavom, ljudskim twisterom i Kesh box – nakon kupovine u bilo kojoj prodavaonici unutar centra, uđite u Kesh box i ulovite nagradu!

 

Iako nevjerojatno bogat, zabavni program nipošto nije sve što Vam Mercator katalog za ovaj vikend predlaže, ne propustite niti   odlične promotivne popuste: 30 posto na nove kolekcije u Modiana multibrand store i 10 posto na cijeli iznos računa u Intersportu i 10 posto u Biberon lokalima, potražite sve akcije u Mercator katalog posebnom izdanju za varaždinski  rođendan.

 

Iskoristite i slavljeničke popuste na odjelu prehrane i higijene;  Mercator katalog izdvaja ponudu   

Polubijelog kruha za 4,99 i kajzerica po 0,79, sira Edamca za 39,99, mladog krumpira za 6,99, Cherry rajčica za 9,99 kuna za 250 gr, snižene  cijene s Gastro odjela gotovih jela,

 

Šuke Fina za 74,99, Panone za 69,99 umjesto 79,99, Cole President 2,5 l za 5,99  i čipsa 150 gr za 4,99 kuna.

 

Toalet papir Harmony 10 rola za 9,99, omekšivač Silan 2 l za samo 16,00 i Somat tablete za perilicu posuđa 65/1 za samo 49,99 umjesto redovne cijene od 99,99 kuna. Ne propustite odličnu priliku za uštedu uz Mercator katalog.

 

Od brojnih popusta na koje smo naišli u Mercator katalog posebnom izdanju izdvajamo odličnu priliku 25 posto popusta na knjige, slikovnice i bojanke za djecu, 30 posto na zemlju za cvijeće.

Uz Mercator katalog Varaždin rođendan pogledajte i ostale Mercator kataloge s aktualnom Mercator ponudom, kao  druge kataloge prehrane.

 

Najbolja ideja za vikdnd – Mercator katalog rođendan Varaždin