Mercator katalog Split

Mercator katalog Split

Mercator katalog Split

Mercator katalog Split vrijedi od 23.05. do 29.05.2013.

Mercator katalog – Rođendan Mercator centra Split, posebno Mercator katalog izdanje s pregledom rođendanske ponude za subotu, 25. svibnja 2013. godine od 10,00 do 18,00 sati; zabavni program, popusti sniženja i akcije, pokloni i iznenađenja, odlična slavljenička ponuda za sve Mercator kupce, pogledajte posebno izdanje Mercator katalog Split rođendan.

 

U subotu 25. svibnja 2013. godine u vremenu od 10,00 do  18,00 sati dođite u Mercator centar Split, na adresi A.G.Matoša 10 i proslavite rođendan splitskog Mercatora u velikom stilu. Iskoristite slavljeničku ponudu popusta i posebnih cijena, razveselite sebe i svoje klince uz zabavni program i počastite se rođendanskim poklonima. Sve detalje pronađite u posebnom izdanju Mercator katalog Split rođendan.

 

Zabavni program počinje od samog jutra uz besplatne vesele rođendanske palačinke i nastavlja se cjelodnevnim programom slavnog dječjeg zabavljača Joze Boze, besplatno crtanje dječjih portreta, zabavne točke štulera, mađioničara,  glazbenu animaciju, hostesu  Tortica i vesele klaunice, te rođendansku tortu za sve posjetitelje u 12 sati, a za potrošenih 100 kn u prodavaonicama unutar Centra prođite kroz  Vrata iznenađenja – ako vrata zazvone Mercator Vam daruje poklon iznenađenja! Pridružite se zabavi!

 

Zabavni program nikako nije sve što Vam Mercator katalog za ovaj vikend nudi, iskoristite i odlične promotivne popuste: 10 posto na cijeli iznos računa u Intersportu, 30 posto na nove kolekcije u Modiana multibrand store, 15 posto na M-Tehniku, 20 posto popusta na novu kolekciju Robe di Kappa, 10 posto na riblja jela i pizze te 30 posto na prirodne voćne sokove u Biberon lokalima, sve akcije potražite u Mercator katalog posebnom izdanju za splitski rođendan.

 

Ne propustite niti rođendanske akcije na odjelu prehrane, Mercator katalog je za Vas izdvojio ponudu banana po 7,99, rajčica Grapolo po 10,99, polubijelog kruha za 3,99, mlijeka trajnog Mercator robne marke za samo 4,69, dalmatinske pancete za 99,99 i još mnogočega.

Toalet papir Harmony 10 rola za 9,99, omekšivač Silan 2 l za samo 16,00 i Somat tablete za perilicu posuđa 65/1 za samo 49,99 umjesto redovne cijene od 99,99 kuna. Ne propustite odličnu priliku za uštedu uz Mercator katalog.

Od brojnih pogodnosti koje smo pronašli u Mercator katalog posebnom izdanju izdvajamo odličnu priliku 25 posto popusta na knjige, slikovnice i bojanke za djecu, 30 posto na zemlju za cvijeće.

 Osim Mercator katalog Split rođendan pogledajte i ostalu aktualnu ponudu Mercatora u našoj rubrici Mercator katalog. Pratite i sve akcije u Mercator dućanima i kupujte u uštedu.

 

Najbolji rođendanski party ovog vikenda – pogledajte Mercator katalog