Mercator katalog Samobor

Mercator katalog Samobor

Mercator katalog Samobor

Mercator katalog Samobor rođendan vrijedi od 18.04. do 24.04.2013 godine

Mercator katalog Samobor – Posebno  Mercator katalog izdanje povodom proslave sedmog rođendana Mercator centra u Samoboru – Doživite bajkoviti rođendan 20. travnja od 10-19 h u Mercator prodajnom centru u Samoboru, Bleiburških žrtava 1. Zabavni program i pregršt popusta, poklona i iznenađenja otkrijte u Mercator katalog Samobor posebnom izdanju.

 

Mercator slavi još jedan rođendan, i to sedmi rođendan prodajnog centra u Samoboru te Vas tom prilikom časti zabavnim programom, popustima i poklonima. Odlična kombinacija zabave  za djecu i popusta za odrasle očekuje Vas u subotu u Mercator cetnru u Samoboru, a detalje pronađite u   Mercator katalog Samobor posebnom izdanju.

 

Facepainting, kreativna radionica, pečenje palačinki, balon animator „Toni Baloni“, dječja predstava, nastupi zborova, mađioničarski show, animacijske igre i nastup banda „JAZZ DO IT!“ tek su dio onoga što je Mercator povodom svog rođendana u Samoboru pripremio za svoje vjerne kupce. Mercator katalog Samobor donosi Vam raspored programa iz sata u sat.

 

I dok se djeca zabavljaju, Vi svakako provjerite rođendanske poklone i popuste na svim odjelima; na odjelu prehrane očekuje Vas sniženje pršuta, dimljenog vrata, vina Laški rizling, čokoladnog keksa, mljevene kave i kruha, a na odjelu higijenskih potrepština sniženje Persil, Silan, Somat i Wella proizvoda, a na odjelu opreme za domaćinstvo sniženje stalka za sušenje, daske za glačanje, posuđa i još mnogih proizvoda. Ne propustite ni 25 posto  snižene odabrane Lego igračke.

 

Posebno izdanje Mercator katalog Samobor predstavlja Vam fantastičnu akciju popusta 15 posto na cjelokupnu kupnju, 20 posto dodatnog popusta u Modiani, 30 posto na školske torbe i kožnu galanteriju, 30 posto u Mani, čak 50 posto u S.Oliveru, do 20 posto u ljekarni Andrić i još mnogo mnogo toga.

 

Dođite u Mercator Samobor 20.travnja od 10-19 h  na bajkoviti rođendan a detalje potražite    u specijalnom izdanju Mercator katalog Samobor.

 

Pogledajte i ostalu ponudu Mercator katalog, a za sve ostale objave vezane za ovaj prodajni centar potražite objave u našoj rubrici Mercator.

 

Uživajte uz bajkoviti rođendan Mercator katalog Samobor!