Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog Rovinj

Mercator katalog Rovinj vrijedi od 13.6. do 19.6.2013.

Mercator katalog psebno izdanje koje vrijedi za Mercator centar u Rovinju, s akcijskim ponudama, poklonima, iznenađenjima i zabavnim programom, a sve povodom još jednog Mercatorovog rođendana. Dođite u Mercator Rovinj u subotu, 15. lipnja 2013.l godine u vremenu od 10,00 do 18,00 sati i uživajte u ovoj specijalnoj ponudi. Posebno izdanje Mercator katalog koje Vam donosimo predstavlja Vam posebnu rođendansku ponudu.

 

Mercator slavi rođendan! Ovoga puta to je rođendan Mercator centra u Rovinju. U subotu 15. lipnja od 10,00 do 18,00 sati svi ste pozvani na rođendansko slavlje, u Mercator centar u Rovinju, na adresi Braće Božić 4 C. Očekuje Vas bogati zabavni program, te čitava paleta slavljeničkih sniženja i akcija. Prelistajte Mercator katalog Rovinj i otkrijte što Vas sve očekuje.

 

Besplatne palačinke, cjelodnevni program pantomimičara, klauna i mađioničara, crtanje portreta, glazbeni program, vrata iznenađenja, sve je to samo dio zabavnog programa koji je Mercator pripremio za uzvanike na svom rođendanu u Rovinju. Prelistajte Mercator katalog i saznajte sve detalje zabavnog programa iz sata u sat.

 

Osim zabave za najmlađe, ali i za odrasle, Mercator je povodom svog rođendana za svoje vjerne kupce pripremio i rođendanske popuste. Ne propustite 25 posto popusta na kvalitetna vina, 21 na odabrane vrste piva, 20 posto jeftinije Cola gazirano piće Iskoristite 10 posto popusta u Intersportu i u salonu namještaja Jysk te 30 posto sezonskog popusta u Benettonu. 40 posto popusta na plastično posuđe, promotivne akcije u DM drogeriji također su dio slavljeničke ponude.

 

Mercator katalog posebno izdanje donosi Vam i ponudu Mercatora od 13. do 19. lipnja, koja uključuje brojna sniženja na odjelu prehrane i higijenskih proizvoda. Izdvajamo odličhnih 50 posto popusta na Somat i Persil proizvode,  25 posto popusta na Rio Mare Pate te povoljne cijene mesa, suhomesnatih proizvoda, ulja i još nekih artikala. Prelistajte Mercator katalog za kompletan uvid u odličnu Mercator ponudu.

 

Pogledajte posebno izdanje Mercator katalog Rovinj, ali i sva druga izdanja Mercator kataloga koje Vam redovito donosimo na našim stranicama. Pratite Mercator s nama, a preporučamo Vam i druge objave u rubrici Prehrana.

 

Svi ste pozvani na rođendansko slavlje – program i ponudu donosi Vam novi Mercator katalog Rovinj.