Mercator katalog Rijeka

Mercator katalog Rijeka

Mercator katalog Rijeka

Mercator katalog Rijeka vrijedi od 10.10. do 16.10.2013 godine

Mercator katalog – Mercator centar Rijeka – Specijalna ponuda za proslavu riječkog Mercator rođendana: popusti u svim trgovinama Mercator centra Rijeka, dvostruki Pika bodovi, besplatna rođendanska torta i palačinke, vrata iznenađenja, bogat zabavni program za djecu i odrasle i Late Night Shopping – popusti od 10:00 pa sve do 23:00 sata. Prelistajte Mercator katalog posebno izdanje za slavljenički Mercator centar u Rijeci, kupujte povoljno i zabavite se na rođendanskoj proslavi.

Mercator slavi 6 godina svog prodajnog centra u Rijeci i tom prigodom priprema za svoje vjerne kupce pregršt iznenađenja i atraktivnih pogodnosti. Kupujte uz popuste od samog jutra pa do 23:00 sata u subotu, 12. listopada 2013. godine, iskoristite ovu rođendansku pozivnicu i dođite na svoj dio besplatne rođendanske torte. Ako ne stignete na otvorenje još uvijek možete iskoristiti povoljne cijene iz kataloga, jer ponuda vrijedi od 10. do 16. listopada 2013. godine. Detalje potražite na stranicama novog Mercator katalog izdanja.

Svježi kruh koji se peče svaka dva sata i siženja s odjela pekarnice – burek sir motani 6,99, kruh kukuruzni 9,99 i 20 posto popusta na kolače, kao i mlijeko trajno već od 4,Mortadela Bologna za 44,99, 20 posto uštede na kupnju Johan svijetlog piva, 21 posto na Malvazija vino i 22 posto na vino Laguna, 33 posto na dječje društvene igre, 33 posto jeftinii Fax deterdžent i još puno više dobrih ponuda donosi Vam rođendanski Mercator katalog.

Pogledajte ovo specijalno izdanje Mercator katalog za prodajno mjesto u Rijeci, koje slavi šestu obljetnicu otvorenja. Pratite našu rubriku Mercator katalog i pronađite sve najnovije objave ovog trgovačkog lanca na jednom mjestu. želite li još više dobrih ponuda, odaberite još neki od kataloga iz naše rubrike Prehrana.

Proslava 6. rođendana odvija se u subotu 12. listopada, a  Mercator katalog ponuda vrijedi sve od 10. pa do 16 listopada 2013. godine.