Mercator katalog Pula

Mercator katalog Pula

Mercator katalog rođendan MC Pula

Mercator katalog rođendan MC Pula vrijedi od 12.04. do 14.04.2013.

Mercator katalog Pula – Rođendanski party – Specijalno izdanje Mercator katalog Pula predstavlja Vam  proslavu rođendana Mercator prodajnog centra u Puli. Dođite na rođendanski party Mercatora u Puli 13. 4. 2013. i uživajte u zabavnom programu i brojnim popustima u Mercatoru i svim trgovinama partnerima.

 

Mercator Vas časti povodom svog pulskog rođendana! U Mercator centru Pula, Šijanska cesta 1,   13. 4. 2013. godine očekuje Vas bogati zabavni program u kojem će najviše uživati  najmlađi. Dječje predstave, izrada čestitki, face painting, mini igrokaz, mađioničarska predstava, glazbeni program i još puno zabave, kako je to i red – na rođendanskom partyju. Detaljni raspored zabavnog programa očekuje Vas u Mercator katalog Pula specijalnom izdanju.

 

Dok klinci uživaju u programu, Vi provjerite senzacionalne popuste. Mercator katalog Pula predstavlja Vam: čak 50 posto popusta na dio asortimana u  Modiani i Intersportu, u Osh Kosh i Carter’s dućanima na prošlogodišnju ljetnu kolekciju dječje obuće i odjeće, a u Optici Omega na Mandarina Duck i Rodenstock naočale! Robe di Kappa poklanja Vam 70 posto popusta na mušku i žensku obuću i jakne, 50 posto na muške i ženske trenirke te na muške košulje, dok Vas Alpina časti sa 40 posto popusta na sve artikle! Vrdoljak nakit i poklon galerija daruju Vam 50 posto niže cijene cjelokupnog asortimana. Provjerite detalje akcije u Mercator katalog Pula rođendanskom izdanju.

 

Osim ovih fantastičnih popusta u Mercator katalog Pula specijalnom izdanju pronađite i snižene cijene namirnica, higijenskih potrepština, ali i ponude u ugostiteljskim objektima.

 

Dođite u Mercator Pula 13. 4. 2013. godine od 10,00 do 19,00 sati i proslavite rođendan s Mercatorom Detalje potražite u specijalnom izdanju Mercator katalog Pula.

 

Pogledajte i ostalu ponudu Mercator katalog, a za sve ostale novosti vezane za ovaj prodajni centar potražite objave u našoj rubrici Mercator.

 

Uživajte uz Mercator katalog Pula rođendanski party.