Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika vrijedi od 01.11. do 30.11.2013 godine

Mercator katalog Pika – Kupujući u Mercatoru i Getrou uz korištenje Pika kartice popuste možete iskoristiti u Mercator i Getro prodavaonicama
te u Intersportu, Modiani i M Tehnici. Novi Mercator katalog Pika donosi Vam pregled svih prilika za uštedu, pregledajte Mercator katalog Pika i uštedite u aktualnom razdoblju. Ponuda vrijedi od 1. studenog do 30. studenog  2013. godine.

Kroz studeni kupujte uz dodatnu uštedu u Mercator i Getro  centrima. U našoj rubrici Mercator katalog pronađite najnovije izdanje kataloga s najboljim cijenama, odaberite najpovoljnije proizvode i uštedite a dodatne pogodnosti ostvarite kupujući uz korištenje Pika kartice. Ako još niste član Mercator Pika kluba vijernosti na blagajni zatražite pristupnicu i učlanite se u program popusta za vjerne Mercator i Getro kupce. Ovo Mercator katalog izdanje donosi Vam pregled svih popusta koje uz Pika karticu možete ostvariti u studenom 2013. godine.

Prelistajte cijeli Mercator katalog Pika i uštedite maksimalno kupujući u Mercatoru i Getrou, a sve najbolje cijene u Mercatoru i Getrou za ovaj tjedan saznajte  iz novog redovnog tjednog Mercator kataloga, u našoj rubrici Mercator katalog i Getro katalog. 

Želite li još više dobrih ponuda, zavirite u našu rubriku Prehrana i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Mercator Getro katalog ponuda je aktualna od 1. do 31.  studenog 2013. godine.