Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika

Mercator katalog

Mercator katalog Pika prosinac vrijedi od 01.12. do 31.12.2013 godine

Mercator katalog Pika – jednostavno štedite uz Pika karticu; kupujte povoljno u Mercator i Getro prodavaonicama, skupljajte bodove te u Mercator katalog Pika izdanju pogledajte sve pogodnosti koje možete ostvariti.

Iz ovog broja izdvajamo popuste na dječji asortiman; veliki izbor igračaka, uz popuste do 34 posto, slatkiše s popustima i do 40 posto te Hipp i Bebivita dječju hranu. Uz Mercator katalog Pika prosinac uštede možete ostvariti i na odjelu delikatesa i povoljnije kupovati suhomesnate proizvode i sireve za blagdansku hladnu platu. Pogledajte Mercator katalog Pika za kompletnu ponudu.

Svake subote Mercator Vam daruje  10% popusta na kupnju iznad 100 kn na prodajnim mjestima Mercator, Getro i Getro market, a u Modiani i M Tehnici bez ograničenja na iznos kupnje.

Prelistajte Mercator katalog Pika i iskoristite svoje prikupljene bodove za Pika kartici u prosinicu. Zanima li Vas kompletna ponuda Mercatora, potražite najnovije kataloge u našoj rubrici Mercator katalog i odaberite najpovoljnije proizvode. Pratite sve Mercator akcije s nama i uvijek kupujte uz uštedu.

Pogledajte i ostale ponude proizvoda iz kategorija Hrana ili Za djecu.   i odaberite za sebe samo najbolje.

Mercator katalog Pika vrijedi do kraja 2013. godine.