Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika

Mercator katalog Pika kolovoz 2013

Mercator katalog Pika vrijedi od 01.08. do 31.08.2013.

Mercator katalog Pika – za sve članove Mercator kluba vijernosti  i korisnike Pika kartice, pregled pogodnosti za skupljene bodove: 20 posto popusta na Lindt čokolade Excellence dark, 41 posto na čoko bananice, 20 posto na 7 days kroasane, 20 posto na  Musli crunchy čokoladni 500 grama, do 16 posto na školske ruksake, 8 posto na torbe i 15 posto na pernice i još štošta, prelistajte novi Mercator katalog Pika.

 

Pogledajte novi Mercator katalog Pika i saznajte što  Vam skupljeni bodovi za kupnju u Mercatoru donose u kolovozu. Koristeći Pika karticu popuste možete iskoristiti u Mercator i Getro prodavaonicama te u Intersportu, Modiani i M Tehnici. Ponuda Mercator katalog Pika vrijedi od 1. o 31. kolovoza 2013. godine.

 

Iz posebne ponude Mercator katalog Pika izdvajamo sljedeće pogodnosti za vlasnike Pika kartica, prema skupljenim bodovima: Kupujte povoljnije na prehrambenom odjelu, ostvarite 30 posto popusta na luksuzne Lindt čokolade Excellence dark, 41 posto na čoko bananice, 20 posto na 7 days kroasane, 20 posto na  Musli crunchy čokoladni 500 grama, 21 posto na Pepsi i čak 30 posto na Vindi voćni sok višnje. Popusti se odnose i na asortiman mesa, mesnih proizvoda, sireva, namaza, kave i još mnogočega. Prelistajte Mercator katalog Pika i otkrijte sve pogodnosti s odjela prehrane.

 

Iskoristite i popuste na školsku opremu i pribor; Mercator katalog Pika nudi Vam  do 16 posto jeftinije školske ruksake, 8 posto snižene  torbe i do 15 posto jeftinije pernice.

 

Higijenske potrepštine također možete kupovati povoljnije uz Mercator katalog Pika: uštedite 25 posto na Jar deterdžent za ručno pranje posuđa ili 16 posto na Pur, 20 posto na Finish sjajilo za perilicu posuđa, 30 posto na Somat tablete za perilice posuđa i još mnogo toga. Prelistajte cijeli Mercator katalog Pika.

 

Osim posebnog izdanja Mercator katalog Pika pogledajte i ostala aktualna izdanja u rubrici Mercator katalog. Prelistajte novi tjedni Mercator katalog prehrana te Mercator katalog M tehnika i provjerite sve dobre cijene u Vašim Mercator i Getro prodavaonicama.