Mercator katalog nikiforija

Mercator katalog nikiforija

Mercator katalog Nikiforija

Mercator katalog Nikiforija vrijedi od 28.08. do 10.09.2014.

Jeste li spremni za Nikiforiju? Novi Mercator katalog donosi  sjajne vijesti za sve klince –  u razdoblju od 28. rujna do 28. listopada za svaku kupnju iznad 75,00 kuna u Mercator i Getro prodavaonicama dobivate gratis 1 Flowpack sa 3 D karticom i žigom, s likovima popularnih animiranih junaka! Uz to, za kupnju pojedinih proizvoda možete osvojiti još više nagrada. Prelistajte novi Mercator katalog i saznjate sve. Novi Mercator   katalog  Nikiforija vrijedi od 128. kolovoza do 10. rujna 2014. godine.

Dorina čokolade, Lino namaz, Cockta, Jana ledeni čaj, Rafaelo bombonjera, Puding Choco-Loco čokolada vanilija,  Vindija,  Danonino  banana /jagoda/ marelica,  jagoda/ trešnja/ malina, Nesquick kakao  napitak, Nestle,  200 grama,  Napolitanke čokoladirane, Kraš, 250 grama – sve su to proizvodi uz koje možete ostvariti dodatne 2D kartice i žigove.

Prelistajte cijeli Mercator katalog Nikiforija i pronađite sve proizvode na akciji. Uz novi Mercator katalog Nikiforija potražite na našim stranicama i redovni tjedni Mercator i Getro katalog s najnovijim akcijama s odjela prehrane i higijenskih proizvoda u ovim prodajnim lancima. Pratite našu rubriku Mercator Getro katalog i dalje i budite u tijeku sa svim Mercator i Getro akcijama, a za još više izbora provjerite i druge aktualne kataloge iz naše rubrike Prehrana.

Novi Mercator   katalog  Nikiforija vrijedi od 128. kolovoza do 10. rujna 2014. godine.