Mercator katalog Karlovac

Mercator katalog Karlovac

Mercator katalog Karlovac

Mercator katalog Karlovac vrijedi od 5.12. do 12.12.2012

Mercator katalog Karlovac gradu na četiri rijeke pripremio je posebno izdanje kataloga. Tako je u Mihanovićevoj 9 svojim kupcima ponudio odlične akcije.

Naime, Mercator je svoje novo ruho pokazao u srijedu te je svim svojim kupcima dao odlične cijene proizvoda, a ta ponuda vrijedi sve do 12. prosinca!

Mercator katalog tako je odmah snizio cijene voća – naranče koštaju 4.89 kuna za kilogram, a banane prve klase samo 5.89 kuna. Na akciji je i krumpir koji košta samo 1.69 za kilogram, mliječni proizvodi također se prodaju po diskontnoj cijeni. Čak 56 posto uštede možete imati na Dukat jogurtima, a tu su i sušene kobasice koje su na 41 posto nižoj cijeni pa sad koštaju samo 49.99 kuna.

Sniženja tu ne staju, Mercator katalog snizio je 27 posto Nescafe kavu te ona sad košta 39.99 kuna, a tu i velike Milka čokolade koje koštaju 13.99 kuna što je 30 posto uštede na blagdanske čokolade!

Što je još Mercator katalog Karlovac snizio pogledajte u ponudi a kod nas na stranici u rubrici “Prehrana” možete vidjeti i što su drugi snizili.