Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator katalog hipermarketi

Mercator katalog hipermarketi vrijedi od 6.12. do 19.12.2012

Mercator katalog hipermarketi vrijedi sve do 19. prosinca 2012 godine. Povodom nadolazećih blagdana, točnije Božića 2012 godine Mercator je prilagodio svoju ponudu akcijskih namirnica prema potrebama klijenata.

Tako su na akciji slastice poput Milka bombonijere koja sad košta 25.99 kuna, a tu su i posebne vrste čokolade i bombona poput Wearther’s originala koji sad košta 18.99 kuna. Na akciji su i delikatesni sirevi, ali i sirni namazi. Naravno, sniženi su i mlijeko po cijeni od 5.99 kuna, mliječni proizvodi te vrhnje za pripremu kolača koje je sad jeftinije 16 posto i košta 6.99 kuna. Na akciji u Mercator katalogu prehrane su i tjestenine te posebna i ukusna Tortellini polugotova jela.

Mercator katalog akcija snizio je i brojne suhomesnate proizvode 15 i više posto pa se na akciji mogu kupiti kobasice, kulenove seke, kulene, ali i razne salame. Da vaš slasni sendvič bude još slasniji, na akciji je obožavani ajvar, ali i Thomy majoneza koja košta 25.99 kuna za teglu!

Što je još Mercator katalog snizio pogledajte kod nas a tu možete vidjeti što snizili i drugi prodavači u rubrici “Prehrana“.