Mercator katalog Čakovec

Mercator katalog Čakovec

Mercator katalog Čakovec

Mercator katalog Čakovec vrijedi od 06.06. do 12.06.2013.

Mercator katalog Čakovec – rođendanski party u Mercator centru u Čakovcu, pregršt popusta i poklona, zabavni program za djecu i odrasle, iznenađenja i rođendanske akcije, dvostruki Pika bodovi i još mnogo toga u novom Mercator katalog Čakovec posebnom izdanju.

 

Mercator opet slavi, još jedan rođendan Mercator centra obilježava se popustima i poklonima za kupce. Posebno izdanje Mercator katalog donosi Vam sve detalje rođendanske ponude.

 

Imate li planove za ovaj vikend? Ako ste još u nedoumici, a u blizini ste Čakovca, svakako u svoje planove ubacite posjet Mercator centru. U subotu 8. lipnja 2013. godine svi ste pozvani na Mercator rođendanski party. Iskoristite priliku, uživajte u zabavnom programu i obavite shopping po posebnim akcijskim cijenama.

 

Počastite se besplatnim rođendanskim palačinkama, odvedite klince na cjelodnevni program Joze Booze ili na štulerske i mađioničarske točke, poslušajte glazbeni duo A&D, a za svakih potrošenih 200,00 kuna unutar Mercator centra Čakovec prođite kroz vrata iznenađenja. Okušajte sreću, ako zvonce zazvoni uzmite svoj poklon iznenađenja. Sadržaj i raspored zabavnog programa iz sata u sat donosi Vam novi Mercator katalog, posebno izdanje za Čakovec.

Roštiljada od 10,00 do 13 sati uz čevape za samo 10 kuna samo je dio povoljne ponude koju je Mercator katalog za Vas pripremio povodom Mercatorovog rođendana u Čakovcu. Prelistajte Mercator katalog i otkrijte sve rođendanske popuste. Odazovite se rođendanskoj pozivnici, zabavite se uz show program, uživajte u iznenađenjima i kupujte uz uštedu.

 

Osim rođendanskog izdanja Mercator katalog Čakovec i sve ostale Mercator kataloge možete pronaći na našim stranicama. Pratite akcije u Mercator i Getro dućanima s nama, provjeravajte redovito sve novosti u rubrici Mercator.

Za najbolju ponudu usporedite ponudu Mercatora s ponudama drugih prodajnih lanaca, brzo i jednostavno pregledom kataloga u našoj rubrici Prehrana.

 

Mercator rođendanski party u Čakovcu. Svi ste pozvani u subotu 8. lipnja na zabavni program, besplatne palačinke, poklone iznenađenja i brojne popuste u Mercator centru. Iskoristite ovu pozivnicu, pogledajte što Vam je Mercator pripremio za svoj rođendan, pogledajte Mercator katalog Čakovec.