Mercator katalog Bio

Mercator katalog Bio

Mercator katalog

Mercator katalog Bio vrijedi do isteka zaliha

Mercator katalog Bio linija – Posebno izdanje s pregledom ponude linije zdrave hrane Bio u Mercator prodavaonicma. Mislite na svoje zdravlje, uz uravnoteženu prehranu namirnica kontroliranog porijekla iz Bio linije. Pogledajte novi Mercator katalog i upoznajte se s ponudom.

Bio linija uključuje proizvode iz ekološkog uzgoja i proizvodnje u kojoj je naglasak na kvaliteti. Pod linijom Mercator Bio ujedinjeni su proizvodi  proizvedene po principima ekološke proizvodnje. Svi  i Bio proizvodi imaju certifikat koji podrazumijeva: najmanje 95% sastojaka proizvoda je poljoprivrednog porijekla, proizvedeno na ekološki način, proizvod je došao u zatvorenoj ambalaži neposredno od proizvođača, ili prerađivača, namirnica je proizvedena bez upotrebe GMO (genetski modificiranih organizama), namirnica odnosno njeni sastojci nisu podvrgnuti ionizirajućem zračenju, proizvod nosi šifru Mercatorovog nadzornog organa  njegova je prerada podvrgnuta kontroli.

Kvaliteta Mercator Bio proizvoda osiguravana je   vanjskim kontrolama i certificiranjem proizvoda. Znak EU za ekološku poljoprivredu, koji ćete naći na svim proizvodima Mercator Bio, smije se pojavljivati samo na namirnicama koje su bile pod nadzorom na odgovarajući način. Ekološke proizvode Mercator BIO kontrolira i certificira Institut za kontrolu i certificiranje Sveučilišta u Mariboru. Mercator katalog Bio donosi Vam pregled ponude Bio asortimana kojega možete pronaći na policama Mercator trgovina u aktualnom razdoblju. Ponuda je aktualna do isteka zaliha.

Pogledajte Mercator katalog Bio, ali i ostale objave u našoj rubrici Mercator katalog. Ovoga tjedna uz redoviti Mercator katalog s povoljnom ponudom prehrane i neprehrambenog asortimana donosimo Vam i prigodne Mercator kataloge povodom proslave šestog rođendana Mercator centra u Rijeci. Ponude za rođendanski Late Nihgt Shopping potražite također u našoj rubrici Mercator katalog.

Mercator katalog Bio vrijedi do isteka zaliha.