Mercator katalog

Mercator katalog

Mercator i Getro katalog

Mercator i Getro katalog vrijedi od 14.03. do 20.03.2013.

Mercator kataloga i Getro katalog prehrane koji vrijedi idućih tjedana u ožujku donosi izvanrednu ponudu mesa i mesnih proizvoda. Osim toga, Mercator katalog prehrane stoga je pripremio na akciji povodom Uskra i nadolazećih blagdana cijene na neke artikle niže i 20 posto.

Tu se u bogatoj ponudi Mercator kataloga i Getro kataloga našlo Cekin pileće meso točnije pileći file po cijeni od samo 46.99 kuna za kilogram, a na akciji je i svinjski vrat i leđa po cijeni od samo 29.89 kuna za kilogram. Osim svježeg mesa, Mercator katalog prehrane donosi i suhomesnate proizvode poput kulena koji je snižen čak 16 posto! Naravno, Mercator kao i uvijek ima izvanrednu ponudu voća i povrća a ovog tjedna se izdvaja akcijska ponuda crvenog luka za 2.99 kuna za kilogram, 8.99 kuna za limun te 3.99 kuna za mrkvu.

Mercator katalog pregrane donio je i slasne Rio Mare delicije snižene 33 posto, ali i slatkiše za Uskrs koji su sniženi 42 posto a dolaze u prigodnim pakiranjima. Što sve Mercator donosi ovog tjedna prelistajte u katalogu iznad članka, zasigurno ćete pronaći nešto što odgovara i vašim potrebama!