Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog

Mercator i Getro katalog

Mercator i Getro katalog vrijedi od 06.12. do 12.12.2012.

Mercator i Getro katalog koji vrijedi do 12. prosinca 2012. godine donosi brojna sniženja na artikle iz prehrane, ali i dekorativne artikle povodom Božića 2012 godine. Naravno, u Mercator Getro katalogu tu su i slastice poput čokoladnog Djeda Mraza i paketa sa slatkišima.

Čokoladni Djed Mraz košta 2.99 kuna, a tu je i čokoladni paket po 3.99 kuna. Bilo bi šteta da netko pored ovakvih sitnih cijena ostane bez znaka paženje na blagdan mira i ljubavi. Mercator i Getro katalog snizio je i božićnu zvijezdu, najpopularniji cvijet u vrijeme zimskih blagdana, a on košta samo 24.99 kuna. Ako nemate viška lonaca za cvijeće doma, Mercator Getro za 9.99 kuna donosi i lonac za božićnu zvijezdu.

Od prehrambenih proizvoda Mercator i Getro snizio je naranče na cijenu od 5.99 kuna, a tu su i šampinjoni za 8.99 kuna. Naravno, snižene su i razne vrste meda pa za 37.99 kuna po kilogramu možete kupiti svježu svinjetinu.

Što je još Mercator i Getro katalog pripremio za ovaj tjedan na akciji pogledajte iznad članka a ako vas zanima što imaju drugi trgovački lanci pogledajte u rubriku “Prehrana”.