Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog vrijedi od 14.11. do 20.11.2013.

Mercator Getro katalog donosi Vam najbolje ponude iz Mercator i Getro prodajnih centara za razdoblje od  14. do 20. studenog 2013. godine: velika prilika za uštedu: omiljeni proizvodi s odjela prehrane i higijenskih potrepština u pola cijene i druge dobre ponude, prelistajte Mercator Getro katalog i provjerite sve, ponuda je aktualna od 14. do 20. studenog 2013. godine.

Iz ponude ovotjednog Mercator Getro izdanja izdvajamo posebno veliki broj 50 posto sniženih proizvoda. U pola cijene ovoga tjedna u Mercatorou i Getro-u nabavite   rižu  paraboiled u vrećicama, pureću šunku, pureće panirani medaljone platite samo a 14,99, pureći bečki odrezak  29,99   Kandit čokolada, Vindi voćne  sokove jabuke i ACE  samo 4,49 kuna te uštedite 50 posto pri kupovini tjestenina Paradiso i kvalitetnih vina.   

Pseća hrana, Bref osvježivači za toilet, Somat gel za pranje posuđa za 29,99, Kalodont paste za zube za 9,999, Pur sredstva za ručno pranje posuđa za 7,99 i Silan omekšivači u pola cijene također  su dio ove akcijske ponude. 

Od ostalih povoljnih artikala sa stranica novog Mercator Getro katalog izdanja izdvajamo još i svinjsku lopaticu za 26,78, svinjsku polovicu za 19,88 po kilogramu, mlijeko Vindiija +z bregov 2 litre za 9,99, snižene cijene brašna, suncokretovog ulja,  i još štošta.

Prelistajte cijeli Mercator Getro katalog, pronađite  sve najbolje cijene u Mercatoru i Getrou za ovaj tjedan i kupujte uz ušteu. Preporučamo Vam i druge objave u našoj rubrici Mercator katalog i Getro katalog, kako biste uvijek na vrijeme saznali za sve dobre akcijske ponude. Zanima li Vas i ponuda drugih prodajnih lanaca, Ž zavirite u našu rubriku Prehrana i odaberite još neki od aktualnih kataloga.

Mercator Getro katalog ponuda je aktualna od  14. do 20. studenog 2013. godine.