Mercator Getro katalog

Mercator Getro katalog

Mercator katalog do 17.10.

Mercator katalog od 11.10. do 17.10.2012. godine

Mercator i Getro u novoj katalog akciji “Cijene za mene – jer za svoj novac dobivam najviše” do 17. listopada 2012. godine. Zajedničkim snagama Mercator i Getro pozivaju nas na novu akciju prehrambenih namirnica za svakodnevnu konzumaciju koju možete pronaći u svim Mercator i Getro prodajnim centrima.

Na deset stranica ovog Mercato i Getro kataloga pogledajte akcijsku ponudu svježeg mesa i raznih delikates, voća i povrća aktualnog za ovo doba godine, raznih osvježavajućih pića i vina, mliječnih i slatkih proizvoda, te u drugom dijelu kataloga, ponešto odjeće i obuće, posuđa i ostalih proizvoda domaćinstvo.

U sklopu samog Mercator i Getro kataloga također se nalaze i razne pogodnosti koje ostvarujete kupnjom u ovim prodajim centrima. Već poznata akcija u kojoj umirovljenici imaju 10% popusta četvrtom na kupnju iznad 100kn, dalje, 20% popusta na sve probiotične Jogurte Fotria i razne druge pogodnosti članove kluba.

Više o navedenim pogodnostima kao i same proizvode na akciji iz dijela prodajnog asortimana ovih centara, pogledajte u samom Mercator i Getro katalogu.

Pogledajte i ostale Mercator i Getro kataloge. Za sve Mercator kataloge pratite ovaj link Mercator katalog, za sve Getro kataloge ovaj link Getro katalog.