Mercator akcija

Mercator akcija

Mercator akcija hipermarketi

Mercator akcija u hipermarketima traje od 04.10. do 17.10.2012.

Mercator akcija “Sve za čistoću vašeg doma!” ponuda koja je od danas do 17. listopada 2012. godine dostupna u svim Mercator Hipermarketima diljem Hrvatske.

Na 16 stranica ovog Mercator kataloga očekuje vas doista široka i povoljna akcijska ponuda proizvoda, koja se odnosi na proizvode iz dijela standardnog Mercator asortimana. Raspon ove akcijske ponude kreće se od svakodnevnih prehrambenih proizvoda, preko higijenskih proizvoda i potrepština, pa sve po proizvoda za nadolazeći blagdan svi sveti 1 studenog. U prvom planu su deterdženti i sredstva za čišćenje koji su u ovoj Mercator akciji cijenom povoljniji od 20% do 28% od redovnog, dok u nastavku možete pogledati više o navedenim grupama proizvoda.

Sve u svemu, kao što smo prethodno naveli, široka i povoljna Mercator akcija, odvojite trenutak, pogledajte i prelistajte katalog sami, recite nam svoje mišljenje ili ocjenite zvjezdicom ovaj katalog poviše.

Planirate li posjetiti Mercator Hipermarkete ili ostale prodajne centre možda će vas zanimati Mercator radno vrijeme, pogledate sve detalje ovdje Mercator radno vrijeme.

Također ukoliko želite ovdje možete prelistati sve Mercator kataloge na jednom mjestu Mercator katalog.