Mango katalog prosinac

Mango katalog prosinac

Mango katalog prosinac

Mango katalog prosinac vrijedi do isteka zaliha.

Mango katalog prosinac donio je novi lookbook za zimsko izdanje. Time je Mango katalog predstavio novu kolekciju atraktivne odjeće.

Tako je Mango katalog predstavio moderne sakoe po cijeni od 549 kuna, a tu su i široke hlače s uzorkom od 299 kuna. Na akciji je majica na pruge koja košta tek 169 kuna. Mango je predstavio i bluze s uzorkom, a one koštaju tek 249 kuna baš kao i suknje s uzorkom, a inče su uskog kroja dužine do iznad koljena.

Mango katalog donio je i moderne uske haljine u crvenoj boji dužine do iznad koljena, a dužina rukava je do ispod lakta. Mango katalog tu haljinu je stavio na cijenu od 369 kuna, a uz nju se odlično slažu, iz nove kolekcije obuća, bež cipele po cijeni od 449 kuna kao i pismo torba po 189 kuna.

U novom katalogu u ponudi se nalaze i topli debeli džemperi po cijeni od 329 kuna, a uz njih se odlično slažu polu dugačke široke hlače koje koštaju 329 kuna.

Što je Mango katalog još novog donio pogledajte kod nas a u našoj rubrici “Odjeća” možete vidjeti i što imaju drugi dućani.