Mango katalog

Mango katalog

Mango katalog kolovoz 2013

Mango katalog kolovoz 2013 vrijedi do prodaje zalihana

Mango katalog kolovoz 2013 – Mango Lookbook August – Nova kolekcija iz Manga : kratke hlače od crnog jeansa, kožne jakne, avijatičarske jakne, lagane bluze, majice, udobne i ženstvene cipele – sve to pronaći ćete na stranicama novog Mango katalog ljetnog izdanja. Prelistajte novi Mango katalog.

 

Crno, kombinacija crno – crveno, cvjetni uzorak, karirano – dominantni su motivi iz nove Mango kolekcije za kolovoz koju Vam predstavlja Mango katalog – Mango lookbook august 2013. Cvjetni uzorak Mango katalog predlaže za lagane ljetne bluze, haljine, ali i supermoderne avijatičarske jakne za hladne ljetne večeri ili prve dane jeseni.

 

Crne hlače s efektom antilop kože s elastičnim strukom i dva džepa kombinirane s bluzom od šifona s kontarstnim umetcima na ramenima, karirana košulja i kožna jakna uz crni traper, pletena suknja rebraste strukture, raspoloživa u crnoj ili crvenoj boji uz  bluzu od šifona sa cvjetnim uzorkom ili  haljina s umetcima od čipke – sve su to Mango katalog prijedlozi za odličan ljetni outfit.

Za kraj ljeta zablistajte u bluzi sa satenskim robovima i “pokidanim” kratkim crnim hlačama od denima, laganoj kariranoj  haljini, a pogledajte i neobičnu kombinaciju cvjetnog uzorka s avijatičarskom jaknom i sve to uz klasične crne gležnjače ili gležnjače s otvorenim prstima. Pogleadjte cijeli Mango katalog za kompletnu ponudu.

 

Prelistajte novi Mango katalog za kolovoz i odaberite svoju kombinaciju za kraj ljeta. Pratite našu rubriku Mango katalog i budite u tijeku s najnovijim modnim trendovima, a za još više ponude vrhunske mode zavirite u našu rubriku Modni katalozi, ili rubrike Odjeća i Obuća i odaberite neki od aktualnih kataloga.

 

Ponuda Mango katalog kolovoz aktualna je od kolovoza pa sve do isteka zaliha.