Mango katalog jesen 2015

Mango katalog jesen 2015

Mango katalog

Mango katalog jesen zima 2015 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Novi Mango katalog – jesen zima 2015 – zavirite na stranice izvrsnog Mango kataloga i upoznajte se s novom kolekcijom jednog od najpoznatijih modnih brandova. Ponuda vrijedi sezonski, do isteka zaliha.

Španjolski modni brend svoju je novu kolekciju za nadolazeću sezonu jesen/zima 2015 predstavio prvog dana zimskog izdanja Barcelona Fashion Weeka. Zaštitno lice Mango revije, kao i cijele kampanje brazilski je model prekrasna Ana Beatriz Barros, koja Vam i u novom Mango katalogu prezentira najnovije modele ove modne kuće.

Mango katalog predstavlja kolekciju inspiriranu prepoznatljvim stilom glazbenih zvijezda 1960-ih i 1970-ih godina, sada u novom ruhu potpuno usklađenom s aktualnim modnim trenutkom 2015. godine.

Trapez hlače, hipi haljine i košulje, modni dodaci i ostali komadi u novom Mango katalogu koketiraju sa stilom “Djece cvijeća” na način koji će se dopasti svim modernim trendsettericama. Zavirite na stranice novog Mango kataloga i provjerite.

Budite u trendu, pratite našu rubriku Mango katalog za sve novosti ovog modnog branda, kao i i sve ostale aktualne objave u rubrikama Odjeća i Modni katalozi.

Mango katalog vrijedi do isteka zaliha.