Loccitane katalog

Loccitane katalog

L’occitane katalog Provence

L’occitane katalog Provence vrijedi do prodaje zaliha

L’occitane katalog – L’Occitane en Provence – brand koja nudi visokokvalitetne proizvode za uljepšavanje s aktivnim biljnim sastojcima, često organski i kontroliranog porijekla s certifikatom A.O.P., iz Provanse i sredozemnih regija. L’occitane katalog predstavlja Vam proizvode dobiveze uz formule stvorene na načelima fitoterapije, tradicionalnih kultura i lokalnih znanja, uz poštovanje prema čovjeku i okolišu, uz strogo poštivanje standarda. Prelistajte L’occitane katalog i odaberite kvalitetnu prirodnu kozmetiku.

 

L’Occitane katalog donosi ponudu Immortelle kozmetike, s eteričnim uljem immortelle/smilja s registriranim patentom koja čuva kožu od starenja. Odaberite  dragocjeni balzam za podrucje oko očiju, dnevnu i noćnu kremu, serum i eteričnu vodu. Iz Immortelle linije za blistavu put L’Occitane katalog donosi ponudu hidratantne kreme, esencije i zaštitnog fluida za blistavu put.

 

L’Occitane katalog predstavlja i  esenciju za besprijekornu put s organskim ekstraktima irisa i anđelike kao i  proizvode od čistog organskog  karite maslaca koje  štiti, njeguje, hrani  i obnavlja žensku kožu. Krema za ruke, krema za stopala ultrabogatu kremu za lice s 24-satnom hidratacijom i ultrabogatu kremu za lice. Prelistajte kompletni L’occitane katalog.

 

Amande gel za tuširanje, koncentrirano mlijeko za tijelo i ulje protiv celulita, na bazi bademovog ulja također su dio L’Occitane ponude, kao i odlični  proizvodi za njegu kose; šampon za obnavljanje kose, za povećanje volumena te za sjaj obojene kose.

 

L’Occitane katalog donosi i odličnu ponudu muške kozmetike, prelistajte L’Occitane katalog i pronađite aromatični L’Occitane gel za brijanje, toaletnu vodu i balzam nakon brijanja,  orijentalni  Eau des Baux gel i kremu za brijanje, četkicu i britvicu, Verdon osvježavajuću liniju, La Collection de Grasse mirisnu liniju i predivne mirisne bočice u kojima u kojima je “uhvaćena svježina cvijeća”.

 

Prelistajte cijeli O’occitane katalog i upoznajte se s kompletnom ponudom kvalitetne kozmetike na bazi prirodnih sastojaka. Pratite L’Occitane katalog, a preporučamo Vam i ostale objave u našoj rubrici Kozmetika.