Lisca kupon Cheek

Lisca kupon Cheek

Lisca kupon Cheek

Lisca kupon Cheek vrijedi od 17.03. do 31.03.2014 godine

S dolaskom proljeća budi se priroda i želja u nama za novim odjevnim predmetima u veselijim bojama. Ovog proljeća Lisca vam nudi nove proizvode, nove uzorke i energiju proljeća u jednom. Tijekom ožujka 2014. godine, točnije od ponedjeljka 17. ožujka pa sve do kraja ožujka, 31.03.2014. godine u svim Lisca trgovinama možete nabaviti popularne proizvode po čak -20% povoljnijim cijenama od redovnih.

Ovog proljeća možete birati ženstvene linije modela iz Lisca Fashion kolekcije, zavodljive modele iz Lisca Selection kolekcije ili razigrane trend modele iz Lisca Cheek kolekcije. Izabrati možete majice ili bluze prigodne za proljeće, veselih boja i modernog dizajna, ukrašene geometrijskim uzorcima. Za one u potrazi za noćnim modelima, Lisca nudi lagane i udobne pidžame kao i donje rublje za njega u kolekciji Lisca Men.

Lisca kupon koji vam donosimo nešto niže na poveznici omogućuje vam 20% popusta na sve Lisca i Lisca Cheek proizvode. Jednostavno ispišite kupon na računalu i pokažite ga na blagajnama Lisca trgovina prilikom plaćanja kako biste ostvarili ovaj proljetni Lisca popust. Akcija se ne odnosi na proizvode koji su već na sniženju ili u drugim posebnim ponudama, a kupon vrijedi u svim Lisca trgovinama u Hrvatskoj.

Lisca kupon isprintajte ovdje Printaj Lisca kupon proljeće

Nakon što vam se Lisca kupon otvori pritisnite na tipkovnici “CTRL” + “P” kako biste ispisali kupon.

Uskoro dolazi i ljeto, a s ljetom i potreba za ljetnim modelima kupaćih kostima. Posjetite Lisca trgovine u kojima već sada možete pogledati kupaće kostime za nadolazeću ljetnu sezonu.

Sve Lisca objave na jednom mjestu pratite u rubrici Lisca. Zadnje Lisca kataloge donosimo vam u rubrici Lisca katalog.