Lisca webshop akcija Poklon prilikom kupnje

Lisca webshop akcija Poklon prilikom kupnje

Lisca webshop akcija

Lisca webshop akcija vrijedi do 29.03.2022.

Lisca webshop akcija donosi super pogodnost: prilikom kupnje u iznosu većem od 300 kuna čeka vas besplatna dostava i dva para svikenkastih dokoljenki potpuno besplatno! Nabavite proizvode vrhunske kvalitete po super cijenama uz poklone. Lisca webshop akcija vrijedi do 29. ožujka 2022. godine.

U Lisca webshop akciji ostvarite besplatnu dostavu i dokoljenke na poklon za kupnju iznad 300 kuna. Iz ponude izdvajamo: čarape s gaćicama Selection 10, čarape za oblikovanje linije Shaper Push 25, high leg brazilke Joanne, zavodljiv halter s držačima za čarape Grace, udoban elastičan obrub u struku.

Ljetna haljina s vezivanjem u struku Manila, okrugli vratni izrez, kupaći grudnjak s pjenastim košaricama La Paz, kupaće gaćice Hawaii, detalj vezivanja omogućuje reguliranje visine i bočne širine gaćica još su neki od proizvoda iz asortimana a Lisca webshop akcija za kupovinu veću od 300 kuna donosi poklone.

Lisca webshop akcija za svaku kupnju iznad 300 kuna donosi besplatnu dostavu i dokoljenke gratis a iz ponude izdvajamo i: tunika Panama sa 3/4 rukavima, komotan kroj s dubokim V-izrezom, pidžama s dugim rukavima Endless, niske pamučne čarapice Endless dostupne u više boja.

Provjerite ponudu i nabavite proizvode vrhunske kvalitete uz besplatnu dostavu i dva para svilenkastih dokoljenki na poklon za kupovinu veću od 300 kuna u Lisca webshop akciji. Pratite i druge webshop akcije odjeće na našim stranicama i kupujte povoljnije. Lisca webshop akcija vrijedi do 29. ožujka 2022. godine.