Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog

Lisca katalog Proljeće ljeto 2014 vrijedi sezonski do isteka zaliha

Novi Lisca katalog – Lisca donje rublje i Lisca kupaći kostimi najviše kvalitete izrade, modernog dizajna i s modelima za sve tjelesne građe, mladenački modeli i modeli prikladni za žene zrelije dobi, zavodljiva i ženstvena nova Lisca kolekcija iz koje će svatko moći odabrati nešto za sebe – pogledajte novi Lisca katalog i odaberite svoj primjerak. Ponuda je aktualna sezonski- do isteka zaliha.

Lisca brand je jedno od top imena u svijetu donjeg rublja i kupaćih kostima. Ženstvenost i udobnost uz maksimalno prijanjanje koje garantira  dobar izgled i osjećaj ugode  Moderni i udobni materijali koji ugodno podupiru tijelo i osiguravaju dobar izgled i u većim veličinama. Pogledajt novi Lisca katalog i provjerite nove ponude.

Kupaći kostimi za svaku ženu, uz dominantne cvjetne uzorke i živahne ljetne boje, mornarski stil ili klasični crni modeli, udobno, praktično i zavodljivo donje rublje za najbolje prijanjanje, posebno donje rublje za vjenčanje, rublje u pastelnim proljetnim bojama, sexy donje rublje, rublje inspirirano paukovom mrežom, odjeća za spavanje i prijedlozi za proljetnu garderobu. Sve to pronaći ćete na stranicama novog Lisca katalog izdanja. Prelistajte novi Lisca katalog i upoznajte se s najnovijim trendovima.

Na stranicama novog Lisca kataloga potražite i zabavan intervju s Milom Elegović.

Prelistajte cijeli novi luksuzni Lisca katalog  i odaberite kupaći kostim koji pristaje baš Vama i nabavite novo rublje za sve prigode. Lisca katalog vrijedi sve do isteka zaliha.