Lidl posao

Lidl posao

Lidl Posao

Lidl Posao – Lidl povećao plaće zaposlenicima

Uprava Lidla Hrvatska, jednog od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, donijela je odluku o povećanju bruto plaće za 4 posto svim svojim zaposlenicima koji rade u trgovinama i skladištima. Ovom odlukom, povećanje plaće osjetit će više od 1.200 radnika u ukupno 83 trgovine Lidla u cijeloj Hrvatskoj te više od 250 zaposlenih u logističkim centrima Lidla koji se nalaze u Jastrebarskom i Perušiću.

Od mjeseca ožujka povećava se plaća za više od 1.450 zaposlenika, čime je Lidl Hrvatska još jednom pokazao svoju socijalnu osjetljivost i brigu za svoje zaposlenike. U vremenu nepovoljnih gospodarskih uvjeta i rasta nezaposlenosti, ovaj Lidlov potez predstavlja doprinos održavanju standarda svojih zaposlenika, što si mogu dopustiti samo najuspješnije kompanije. Lidl Hrvatska kontinuiramo povećava broj zaposlenika i širi svoju prodajnu mrežu.

Od početnih 13 trgovina otvorenih 2006., Lidl danas ima 83 trgovine, od čega se 11 nalazi u Zagrebu. Lidl u Hrvatskoj zapošljava preko 1.600 zaposlenika, a ovo povećanje plaća zaposlenika tek je jedno u nizu od početka poslovanja u Hrvatskoj.

Lidl u Hrvatskoj kontinuirano prima različita priznanja i nagrade za svoj rad, pa je tako kao priznanje za brigu o svojim zaposlenicima, u siječnju 2013., drugu godinu za redom primio certifikat “Poslodavac Partner”, čime je potvrđeno da Lidl zadovoljava visoke standarde kvalitete upravljanja ljudskim resursima.

Svaka čast Lidl-u, dobar primjer i za ostale trgovce.

– Aktualne Lidl kataloge možete prelistati ovdje: Lidl katalog.
– Sve Lidl akcije u trgovinama pogledajte na ovom mjestu: Lidl akcija.
– Sve o Lidl trgovinama na jednom mjestu donosimo u rubrici: Lidl.

Zanima li vas radno vrijeme Lidl trgovina, možete ga pronaći na ovom mjestu: Lidl radno vrijeme.