Lidl katalog tržnica

Lidl katalog tržnica

Lidl katalog tržnica

Lidl katalog tržnica vrijedi od 14.11. do 16.11.2016.

Novi Lidl katalog – posebno izdanje s najboljim ponudama sa odjela zelene tržnice u Lidl prodavaonicama. Najpovoljnije ponude sezonskog voća i povrća svakoga tjedna izdvaja novi Lidl katalog Tržnica. Pogledajte letak, provjerite što je novo u Lidlovoj tržnici i nabavite zdravo voće i povrće po najpovoljnijim cijenama. Ponuda vrijedi za period od 14. do 16. studenog 2016. godine.

Od 14. studenog u Lidl trgovinama, na odjelu tržnice, možete nabaviti svježu mrkvu po cijeni od samo 5,58 kuna po kilogrmau te salatu endiviju sniženu 28 posto, po cijeni od 2,49 kuna.

Za sve uzgajivače voća i povrća Lidl katalog ima odličnu ponudu – Lidl Vas poziva da postanete Lidlov dobavljač i sa svojim proizvodima budete dio ponude prehrane iz linije Okusi zavičaja. Sve detalje potražite u Lidl katalogu tržnica.

Potražite na našim stranicama i druge aktualne Lidl kataloge. Ovoga tjedna ne propustite odlične ponude ukusnih Deluxe slanih i slatkih delicija kao i drugih Lidl akcija prehrane,  u novom Lidl katalogu prehrane te super povoljne ponude odjeće i skijaške odjeće za cijelu obitelj te asortimana za kućanstvo, u novom Lidl katalogu neprehrane.

Želite li još više ponuda povoljnog voća i povrća i drugih namirnica, posjetite našu rubriku Prehrana i odaberite još neki od brojnih aktualnih kataloga.

Novi Lidl katalog Lidl Tržnica vrijedi za period od 14. do 16. studenog 2016. godine.