Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog sport

Lidl katalog neprehrana vrijedi do isteka zaliha

Lidl katalog sport

Novi Lidl katalog sport vrijedi do isteka zaliha, ali s obzirom na odličnu ponudu i još bolje cijene, na koje nas je Lidl katalog sport već navikao,  preporučamo Vam da ga pregledate što prije. Lidl katalog sport donosi Vam najbolju ponudu sportske opreme, dječje proljetne odjeće, kupaonskog namještaja i  tekstila te praktičnih sitnica za Vaš dom. Iz Lidl katalog sport izdanja za Vas izdvajamo najatraktivnije.

 

Hit tjedna u Lidl katalog sport izdanju je svakako motoristička majica za samo 139,00 kuna. Funkcionalna majica sa izolacijom na području ramena, elastičnom zonom na pregibima, zonom upijanja vlage i zonom hlađenja može se svrstati u rang najbolje pomoćne opreme za sve one kojima je važna  sigurna i udobna vožnja na dva točka. Osim motorističke majice Lidl katalog  sport  donosi vam i ostalu motorističku opremu po zaista povoljnim cijenama.

 

Od ostale sportske opreme iz ponude Lidl katalog sport izdvajamo hlače za trčanje, tenisice za samo 149,00 kuna, biciklističku funkcionalnu odjeću, gel navlake za sic i led svjetlo za bicikl za samo 55,00 kuna.

 

U kategoriji dječje odjeće Lidl katalog sport izdanja apsolutni su hit preslatki dječji ljetni kompleti za 29,99 kuna, u varijanti za dečke i za djevojčice i veliki izbor lego kocaka za 77,00 kuna.

 

Lidl katalog sport u kategoriji kupaonske opreme nudi Vam zavjese za tuš za samo 44,00 kune, koliko stoje i kupanske prostirke, ručnike, sve usklađeno bojama i stilom.  Lidl katalog sport u istoj kategoriji donosi Vam i kupaonske ormariće raznih dimenzija već od 299,00 kuna.

 

Za pregled cjelokupne fantastične pregledajte cijeli  Lidl katalog sport i odaberite najbolje za trenutke rekreacije, za opremu kupaonice ili obucite Vaše klince po najpovoljnijoj cijeni. Sve to i još mnogo više u Lidl katalog sport aktualnom izdanju, koje vrijedi do isteka zaliha.

 

Za ostale povoljne Lidl proizvode pretražite našu Lidl katalog rubriku. Kako bi ste uvijek bili u tijeku sa svim popustima i sniženjima u Lidlu, pratite rubriku Lidl akcije, a za sve ostale zanimljivosti vezane za Lidl trgovački lanac i pojedina prodajna mjesta posjetite našu rubriku Lidl.

 

Za usporedbu sa sličnim ponudama posjetite rubriku Outdoor

 

Novi Lidl katalog sport samo najbolje za Vaše momente rekreacije kao i ostale artikle. Pregledajte novi Lidl katalog sport.