Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog vrijedi od 06.06.2013 do isteka zaliha

Lidl katalog Unija niskih cijena – Nova runda snižavanja cijena u Lidlu – Lidl katalog Unija niskih cijena donosi Vam pregled artikala sniženih u sedmoj rundi obaranja cijena u Lidlu, povodom dolaska EU. Ovoga puta sniženi su razni ukusni namazi, voćni, čokoladni, kakao, nugat – sve vrste slatkih užitaka po trajno sniženim cijenama pogledajte u novom izdanju Lidl katalog – snižene cijene runda 7.

 

Lid Vam želi još jednu dobrodošlicu u uniju niskih cijena. Trajna EU sniženja odabranih proizvoda očekuju Vas u seriji posebnih izdanja kataloga koje je Lidl za Vas pripremio kako bi Vas upoznao s novim pogodnostima u svojim dućanima. U šest dosadašnji izdanja kataloga sa sniženim cijenama saznali ste povoljnije cijene čokolada, bombona, sirnih namaza i dugih grupa proizvoda, a ovaj put Lidl katalog predstavlja Vam nove, još povoljnije cijene raznih vrsta slatkih namaza. Ponda Lidl katalog trajno niske cijene vrijedi trajno.

 

Od super artikala po trajno sniženim cijenama u novom izdanju Lidl katalog posebnog izdanja izdvajamo super čokoladne, nugat i kakao namaze Mister Choc snižene 10 posto, od sada za 17,99 umjesto 19,99.

 

Mister Choc dvobojni mlječni i kakao namaz snižen je 9 posto, sa 17,99 na 15,99, a Choco nussa s ukusom čokolade i lješnjaka snižen je sa 11,59 na novu cijenu od 10,99. Potražite sve čokoladne, kako i nugat namaze na stranicama 8. runde Lidl katalog izdanja s niskim cijenama.

 

Snižene su i cijene džemova i marmelada. Ukusni Maribel voćni namazi sniženi su također u ovoj rundi obaranja cijena u Lidlu. Namaz od borovnice od sada možete u Lidlu nabaviti za 13,99, kao I malinu I miješani džem, a super džem od jaboda za samo 12,99 kuna. Odaberite šumsko voće, marelicu ili višnju ili kombinirarni ukus miješanih džemova, odaberite svoj ukus u Lidl katalog izdanju niske cijene.

 

Pogledajte cijeli Lidl katalog unija niskih cijena i saznajte sve nove cijene ukusnih namaza u Lidlu. Ponuda Lidl katalog niske cijene vrijedi trajno.

 

Pogledajte sve Lidl kataloge s pregledom trajno sniženih cijena, ali i ostala redovna izdanja Lidl kataloga. Prelistajte i još neki od kataloga iz kategorije Prehrana.