Lidl katalog

Lidl katalog

Lidl katalog prehrana

Lidl katalog prehrana vrijedi od 14.03. do 20.03.2013.

Lidl katalog prehrane donosi sjajne akcije i ovog tjedna. Akcija koja vrijedi od 14 ožujka donosi garantirano najniže cijene i to u ovom Lidl katalogu prehrane.

Tako je Lidl pripremio 15 posto jeftiniji kruh i peciva, a tu su i lisnate slastice poput kroasana koji su sad sniženi 15 posto i koštaju samo 2.11 kuna. Osim slasnog doručka, Lidl katalog prehrane pobrinuo se za bogatu ponudu i drugih svježih i trajnih namirnica.

Tako se u Lidl katalogu prehrane može mljeveno miješano meso naći povoljnije 14 posto od redovne već povoljne cijene te se kilogram može kupiti za samo 29.99 kuna, a snižene su i druge vrste mesa. Naravno, na akciji je i svježe povrće koje je od 14 ožujka sniženo čak 20 posto!

Lidl katalog prehrane snizio je i cijene salama, ali i sireva koji se mogu kupiti već od 25 posto nižoj cijeni. Tako se sir može kupiti za 39.90 kuna, a tu su i druge slastice poput Goude i sirnog namaza te maslaca na akcijskim cijenama.

Što je sve na akciji u Lidl katlaogu prehrane pogledajte OVDJE, a što ima u ostalim Lidl katalozima pogledajte na katalozi.net/lidl.