Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 06.02.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara satenski ogrtač, veličina XS-L za samo 7.99 eura, Silvercrest osobna vaga za samo 8.99 eura, Livarno Home umjetna biljka za samo 16.99 eura, Livarno Home LED svjetiljka za samo 26.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 06.veljače 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara satenski ogrtač, veličina XS-L za samo 7.99 eura, Auriol ručni sat i narukvica, različiti modeli, s kožnim ili metalnim remenom i dodatnom ukrasnom narukvicom, set za samo 7.99 eura, Esmara grudnjak s elegantno čipkom, bez podstave, sa žicom, za samo 7.99 eura, Livergy bokserice, set od 2 komada za samo 6.99 eura.

Silvercrest osobna vaga za samo 8.99 eura, Livarno Home tepisi za kupaonicu, od mikrovlakana, s protukliznom donjom stranom, dimenzija prostirke cca. 60x100cm, set za samo 13.99 eura, Wenko daska za WC, od duroplasta, s nečujnim automatskim spuštanjem, te s funkcijom brzog uklanjanja, za samo 21.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Livarno Home umjetna biljka za samo 16.99 eura, Silvercrest Personal Care sušilo za kosu, s ionskom tehnologijom, za sjajnu, glatku kosu, kraće vrijeme sušenja i smanjenje statićkog naboja, uz 2 stupnja puhanja i 3 stupnja temperature, s dodatnom funkcjom Cool Chot, snage 2000W za samo 25.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home LED svjetiljka za samo 26.99 eura, Livarno Home kozmetičko ogledalo, s jednom stranom s normalni zrcalom, te s drugom stranom s peterostrukim povećanjem, dimenzija cca. 17,5cm, visine cca. 32cm za samo 9.99 eura, Livarno Home pribor za kupaonicu, od nehrđajućeg čelika za samo 7.99 eura po komadu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Odjeća.

Novi Lidl katalog vrijedi od 06.veljače 2023.godine do prodaje zaliha.