Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 05.02.2024. do rasprodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara satenska pidžama veličina XS-L, set za samo 12.99 eura, Silvercrest dozator sapuna, sa senzorom pkreta za 6.99 eura, Ridder protuklizna podloga za kadu ili tuš, za samo 6.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 05.veljače 2024.godine do rasprodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara satenska pidžama veličina XS-L, set za samo 12.99 eura, Livergy bokserice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina M-XXL, set od 2 komada za samo 5.99 eura, Esmara pidžama od čistog pamuka, veličina XS-L, po hit cijeni tjedna, set za samo 9.99 eura.

Silvercrest dozator sapuna, sa senzorom pkreta za 6.99 eura, Livarno Home tuš s crijevom, s 5 vrsta mlaza, te s fleksibilnim mlaznicama protiv stvaranja kamenca koje se lako čiste, po hit cijeni tjedna, set za samo 6.99 eura, Livarno Home teleskopski regal za kupaonicu, s policama izrađenim od izdžljivog bambusa, jednostavan za psotavljanje za samo 24.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ridder protuklizna podloga za kadu ili tuš, za samo 6.99 eura, Vitalmax set za manikuru i pedikuru, uključujući 5 nastavaka za rašpanje, brušenje, čišćenje i poliranje noktiju, podesiva 2 smjera i 2 brzine, bežičan, fleksibilan rad na baterije, uključujući USB kabel za punjenje, set za samo 11.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home svjetiljka od kristala soli, ručno izrađena za 13.99 eura, Livarno Home daska za WC školjku, od visokokvalitetnog Duroplast materijala, s funkcijom brzog skidanja, s poklopcem koji se lako uklanja što omogućava jednostavno čišćenje za samo 16.99 eura po komadu.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Interijer, TehnikaOdjeća. Ponude vrijede u periodu od 05.veljače 2024.godine do prodaje zaliha.