Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 04.04. i od 07.04.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Crivit sportske hlače veličina S-XL za samo 69.99 kuna, Silvrecrest produžni kabel s 6 utičnica za samo 59.99 kuna, Parkside vezice, set od 251 komada za samo 24.99 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 04.travnja i od 07.travnja 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Crivit sportske hlače veličina S-XL za samo 69.99 kuna, Crivit muška funkcionalna motociklistička majica koja optimalno pristaje i stabilnog je oblika zahvaljujući elastanskom vlaknu Lycra, veličina M-XXL za samo 129 kuna, Crivit muške motociklističke funkcionalne hlače, veličina M-XXL za samo 99.99 kuna.

Silvrecrest produžni kabel s 6 utičnica za samo 59.99 kuna, Parkside mokro-suhi usisavač, višenamjenski uređaj za čišćenje koji uklanja suhu i mokru prljavštinu, sa spremnikom od nehrđajućeg čelika, te s okidrim zatvaraia, jednostavan za pražnjenje, primjenjiv i kao puhalo, za samo 369 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Parkside vezice, set od 251 komada za samo 24.99 kuna, parkside brusni papiri prikladni za sve standardne tračne brusilice, dimenzija cca. 75x533mm za samo 29.99 kuna, Parkside keramička grijalica uz siguran pogon zahvaljujući zaštiti od pregrijavanja, s automatskim isključivanjem, uz robusno kućište s obostranom zaštitnom rešetkom za samo 199 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home tabure s ladicama za samo 299 kuna, Silvercrest električni grijač ručnika koji se može koristiti kao zidni ili stajaći nosač, te uključuje materijal za zidnu montažu, za samo 333 kuna, Silvercrest usisavač, izuzetno okretan zahvaljujući kompaktnom načinu izrade, dužine kabela cca. 5m za samo 399 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Odjeća.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 04.travnja i od 07.travnja 2022.godine do prodaje zaliha.