Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 03.06.2024.

Novi Lidl katalog donosi: Livergy bermude za samo 8.99 eura, Livergy kožne mokasinke za samo 17.99 eura, Lupilu pidžama od čistog pamuka za samo 3.99 eura, Livarno Home jastučnice od čistog pamuka, set od 2 komada za 2.99 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 03.lipnja 2024.godine. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Livergy bermude za samo 8.99 eura, Footflexx natikače s integriranim Footflexx sustavom unutrašnjih uložaka za optimalno ublažavanje kod hodanja, uz mogućnost većeg komfora zahvaljujući posebno širokom kroju, s dugotrajnim TPR potplatom s Footflexx Shock apsorberom protiv pritiska i klizanja, koji djeluje putem dvojnog sistema za stupnjevanje tvrdoće za samo 14.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Livergy kožne mokasinke za samo 17.99 eura, Livergy Chino hlače Slim Fit kroja, s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina 48-58 za samo 10.99 eura, Livergy bokserice s visokim udjelom pamuka i elastanskog vlakna, veličina M-XXL, pakiranje od 3 komada za samo 6.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Lupilu pidžama od čistog pamuka za samo 3.99 eura, Livarno Home posteljina od čistog pamuka, s patentnim zatvaračem, koja uključuje jednu jastučnicu i navlaku za pokrivač, set za samo 11.99 eura, Livarno plahta s visokim udjelom pamuka, prikladna za madrace do visine 20cm za samo 3.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S odjela proizvoda po akcijskim cijenama novi Lidl katalog preporuča i: Livarno Home jastučnice od čistog pamuka, set od 2 komada za 2.99 eura, Livarno Home navlaka za dasku za glačenj, s dva funkcionalna sloja, te s otpornim gornjim materijalom od čistog pamuka, sa snažnim uloškom od pjenaste tvari za glatku površinu za samo 3.99 eura, Grundig parna četka s grijaćom pločom s keramičkom oblogom, za samo 34.99 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrika Ljeto 2024InterijerTehnika i  Odjeća. Ponude vrijede u periodu od 03.lipnja 2024.godine.