Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 27.03.2023. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Pyrex vatrostalna posuda od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla, set od 2 dijela za 17.99 eura, Silvercrest Kitchen Tools pekač vafla za samo 25.99 eura, Ernesto kuhinjski nož za samo 3.49 eura, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 27.ožujka 2023.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Pyrex vatrostalna posuda od visokokvalitetnog borosilikatnog stakla, set od 2 dijela za 17.99 eura, Ernesto posude za pohranjivanje namirnica, s poklopcem s nepropusnom brtvom i zatvaračima na klik, set za samo 6.99 eura, Ernesto daska za rezanje, od drveta bambusa, s izvlačivom prihvatnom posudom za samo 8.99 eura.

Silvercrest Kitchen Tools pekač vafla za samo 25.99 eura, Ernesto zvono za kolače, s praktičnim sigurnosnim zaponom, dimenzija 15x36cm za samo 7.49 eura, Silvercrest Kitchen Tools mikser s 5 stupnjeva brzine i turbo tipkom, uključujući 2 metlice za miješanje i 2 kuke za izradu tijesta, od nehrđajućeg čelika za samo 19.99 eura, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Ernesto kuhinjski nož za samo 3.49 eura, Ernesto kistovi ili lopatice za tijesto, s odvojivom glavom od fleksibilnog silikona, za samo 2.99 eura, Ernesto pribor za jelo, od nehrđajućeg čelika, različiti setovi dostupni za samo 3.99 eura, Ernesto silikonska podloga za pečenje, od fleksibilnog silikona postojanog na visokim temperaturama, za samo 2.99 eura, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Parkside vrtne škare za samo 3.99 eura, Parkside električna kosilica s Turbo Power motorom visoke vlačne sile, uz centralno podešavanje visine reza u 7 stupnjeva, s praktičnom vodilicom kpodesivom po visini, te s integriranim rasterećenjem kabla od zatezanja, visine reza 20-70mm, za samo 133 eura.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Vrt.

Novi Lidl katalog vrijedi od 27.ožujka 2023.godine do prodaje zaliha.