Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana

Lidl katalog neprehrana vrijedi od 22.08.2022. do prodaje zaliha.

Novi Lidl katalog donosi: Esmara gaćice, bez smetajućih šavova, set od 3 komada za samo 59.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools električni mlinac za sol ili papar za samo 59.99 kuna, Remington sušilo i pegla za kosu za samo 249 kuna, i ostale Lidl akcije. Ponude vrijede u periodu od 22.kolovoza 2022.godine do prodaje zaliha. Prelistajte cijeli katalog i saznajte sve.

U novom Lidl katalogu potražite: Esmara gaćice, bez smetajućih šavova, set od 3 komada za samo 59.99 kuna, ženska sportska majica s visokim udjelom pamuka, veličina XS-L za samo 99.99 kuna po komadu, Esmara Bandeau grudnjak bez jastučića i žica, sa silikonskim rubom za izvrsno stajanje i bez naramenica, dostupan u raznim veličinama za samo 69.99 kuna.

Silvercrest Kitchen Tools električni mlinac za sol ili papar za samo 59.99 kuna, Livarno Home miješalica za sudoper, s ozračivačem koji ograničava protok, te s funkcijom uštede vode i energije za samo 199.99 kuna, Silvercrest Kitchen Tools Smoothie maker s 2 to-go čaše u koje se izravno vrši priprema, te s oštricom za miješanje od nehrđajućeg čelika, prikladan i za lomljenje leda za samo 199 kuna, također se nalaze u novom Lidl katalogu.

Novi Lidl katalog izdvaja i: Remington sušilo i pegla za kosu za samo 249 kuna, Silvercrest osobna vaga s tehnikom s 4 senzora za precizno vaganje, uz visokokvalitetnu površinu od plemenitog čelika s oblogom protiv otisaka prstiju, te sa step-on funkcijom za mjerenje težine odmah čim se stupi na vagu za samo 119 kuna, Botanica Garden by Cien regenerator za kosu 200ml za samo 11.99 kuna, i razne druge Lidl akcije.

S akcijske ponude novi Lidl katalog preporuča i: Parkside Aku klamerica za samo 369 kuna, Parkside sjeckalica grana, za sjeckanje neosušenog drva, žbunja i grmova s granama debljine do maks. 45mm, te s 2 visokovrijedna okretna noža od čelika, za samo 699 umjesto za 799 kuna, Parkside električna klamerica za jednostavno i brzo spajanje za samo 229 kuna.

Prelistajte novi Lidl katalog i upoznajte se s ponudama sa sniženja neprehrane u Lidl trgovinama. Pratite našu rubriku Lidl katalog i dalje; ovoga tjedna ne propustite novi redovni Lidl katalog prehrane te Lidl katalog tržnica, a za još više dobrih ponuda sličnog asortimana provjerite i ostale kataloge iz rubrike Prehrana.

Novi Lidl katalog neprehrane vrijedi od 22.kolovoza 2022.godine do prodaje zaliha.